Ons team

Lincy Braks

Owner

Lincy is een van de eigenaressen van de HR club. Naast haar HR consultancy werk is zij tevens verantwoordelijk voor Sales & Finance binnen de organisatie.

Suusje Arnts

Owner

Suusje is een van de eigenaressen van de HR club. Naast haar HR consultancy werk is zij tevens verantwoordelijk voor HR & marketing binnen de organisatie.

Dani Daoud

HR Business Partner

Dani is HR consultant en in te schakelen voor alles omtrent HR. Daarnaast denkt hij intern mee over HR gerelateerde zaken.

Ruud Schippers

HR Business Partner & Medior HR Consultant

Ruud is medior HR consultant binnen de HR club en in te schakelen voor álles omtrent HR. Zijn passie en voorkeur gaan uit naar verzuim, maar neemt enorm veel kennis en ervaring op andere gebieden met zich mee. Daarnaast werkt Ruud intern als HR Business Partner waarbij hij ook meedenkt over de HR inrichting binnen de HR club.

Roel van Aar

Accountmanager

Roel is de accountmanager van de HR club. Bij hem kun je terecht voor alle vragen rondom sales. Het zoeken naar en contact leggen met (potentiële) klanten, het voeren van salesgesprekken maar ook met onze consultants om een ideale match te maken behoort tot zijn takenpakket.

Iris Bouman

HR Consultant & Employer Branding Specialist

Iris is HR Consultant bij de HR club en is in te schakelen voor verschillende vraagstukken omtrent HR. Daarnaast is ze ook een Employer Branding Specialist en weet ze veel van de arbeidsmarkt. Daarnaast denkt ze binnen de organisatie ook mee over marketing en sales gerelateerde vraagstukken.

Margot van Laar

Medior HR Consultant & Marketeer

Margot is medior HR Consultant van de HR club. Voor diverse klanten is ze in te schakelen voor HR vraagstukken of opdrachten. Daarnaast heeft ze een hobby voor fotografie en verzorgt ze de foto’s voor o.a. onze website!

Celine van den Hater

Recruitment Specialist/ HR Consultant

Celine is Recruitment Specialist /HR Consultant binnen ons team. Zij is breed inzetbaar op werving & selectie gebied. Zo draagt zij bijvoorbeeld ook een steentje bij aan de werving van ons eigen team!

Jurre de Bie

Medior HR Consultant

Jurre is een van onze HR Consultants die breed is in te zetten op verschillende vraagstukken. Denk hierbij aan payroll opdrachten of het ontwikkelen en/of implementeren van HR-processen.

Wouter Luntungan

Recruitment & Sales Specialist

Wouter is werkzaam bij de HR club als Recruitment & Sales Specialist. Je kunt bij hem terecht voor zaken rondom sales, recruitment en employer branding maar is ook beschikbaar voor andere opdrachten.

Dominique Coolen

Senior Recruitment & Employer Branding Specialist

Dominique is werkzaam bij de HR club als Recruitment en Employer Branding Specialist. Ze is in te zetten voor diverse senior rollen met haar vele jaren ervaring. Daarnaast helpt ze ook binnen de HR club om recruitment naar the next level te tillen.

Natatcha Smulders

Medior HR Consultant

Als HR-consultant is Natatcha veelzijdig inzetbaar. Thema’s als (loopbaan) ontwikkeling, coaching, Wet Verbetering Poortwachter en participatie zijn haar welbekend. Bij klanten zet zij zich zowel op operationeel als strategisch niveau in. Binnen de organisatie houdt zij zich graag bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van onze producten en diensten.

Max van den Berg

Senior HR Consultant

Max is werkzaam als Senior HR Consultant bij de HR club. Hij heeft brede kennis op HR gebied en is inzetbaar voor verschillende rollen. Max heeft o.a. ervaring met verzuimmanagement en payroll maar zijn kracht ligt binnen het succesvol opzetten, implementeren en afronden van HR projecten, waaronder het inrichten van systemen en processen.

Stan Peters

Junior HR consultant

Als Junior HR Consultant bij de HR club brengt Stan niet alleen energie en enthousiasme, maar ook een grote dosis ambitie mee om uw organisatie te versterken. Zijn veelzijdigheid maakt hem inzetbaar op diverse HR-gebieden, waardoor hij klaarstaat om uw organisatie te ondersteunen, ongeacht het HR-thema.

Colin Dieleman

Recruitment Specialist

Met een rijke rugzak vol recruitment-ervaring staat Colin klaar om voor uw organisatie het beste talent te vinden en te verbinden. Als recruitment specialist bij de HR club brengt hij expertise en toewijding om uw teams te versterken, dat alles met een flinke dosis aan positieve energie!

Mirjam Krijt

Backoffice medewerkster

Mirjam is als backoffice medewerker onze go-to persoon voor (bijna) alles. Ze blinkt uit in financiële ondersteuning, zoals het beheren van facturatie, en ze regelt moeiteloos zaken die te maken hebben met ons kantoor.

Robin van den Boom

Consultant Salarisadministratie

Wanneer het gaat over loonaangiftes, salarismutaties of advies wat betreft wijzigingen qua wetgeving is zij dé aangewezen persoon. Als Consultant Salarisadministratie is Robin het type dat zich graag helemaal ergens in vast bijt, en zorgt dat alles volgens de regels en op rolletjes verloopt. Met haar grondige kennis en passie voor nauwkeurigheid is Robin de perfecte persoon om uw team te versterken als salarisadministrateur.

Bowien van Abeelen

Bowien van Abeelen

Junior HR Consultant

Bowien is werkzaam als Junior HR Consultant binnen de HR Club. Ze staat klaar om jouw bedrijf te helpen met haar expertise en enthousiasme. Naast haar werk volgt Bowien ook een deeltijd bacheloropleiding Human Resource Management, waardoor ze continu haar kennis en vaardigheden uitbreidt.

 

Minoesch Boudewijn

Junior HR Consultant

Minoesch is werkzaam als Junior HR consultant binnen de HR club. Met haar diploma op zak staat zij in de startblokken om jouw organisatie HR-breed te ondersteunen! Tijdens haar stages heeft Minoesch zich o.a. bezig gehouden met HR administratie, veranderkunde en strategische personeelsplanning.

Fleur van Brakel

Recruitment Specialist

Moeite met het vinden van het beste talent? Onze Fleur staat klaar om jou te helpen! Met meerdere jaren ervaring is Fleur in te zetten voor al jouw werving & selectie-vraagstukken.

Britt van Corstanje

Junior HR Consultant

Britt is werkzaam als Junior HR Consultant binnen de HR club. Met haar passie voor mens en organisatie is zij in staat jouw HR afdeling te ondersteunen binnen alle facetten van HR.

Mayke Kloosterman

Senior Werkstudent HR

Mayke is in dienst bij De HR club als werkstudent. Zij ondersteunt collega’s op HR breed gebied. Zo helpt ze bijvoorbeeld van het ontwikkelen van ons HR-boekje dat onderdeel wordt van ons onboardingsproces.

Ross Kuijpers

Werkstudent Sales

Ross werkt als werkstudent Sales binnen De HR club. Eerder heeft hij bij ons stage gelopen waarna hij bij ons is blijven werken om het sales team te ondersteunen.

Daan van Geel

Werkstudent Sales

Daan werkt als werkstudent op de afdeling Sales binnen De HR club. Eerder heeft Daan ook stage gelopen binnen de HR club, maar ondersteunt het salesteam nu naast zijn opleiding.

Lisa Janssen

Afstudeerstagiaire HR

Lisa doet haar afstudeerstage bij de HR club. Het onderwerp van haar afstuderen omvat het opzetten van een functiehuis. Een groot project waar ze samen met onze collega’s aan werkt!

Daphne Poland

Werkstudent HR

Daphne werkt als werkstudent bij de HR club. Naast haar AD opleiding Human Resource Management ondersteunt zij de HR club op het gebied van onze onboarding, interne lopende projecten, werving en recruitment. Als echte people-person brengt Daphne ook graag een gezellige sfeer met zich mee.

Laura ten Hagen

Werkstudent HR

Laura werkt als werkstudent binnen de HR club naast haar master aan de universiteit aan Tilburg. Ze ondersteunt ons team op verschillende gebieden zoals onboarding.

Danielle Spek

Werkstudent HR

Naast haar studie Human Resource Management werkt Danielle bij de HR club als werkstudent. Hier houdt zij zich bezig met recruitment, onboarding en werkt ze mee met lopende projecten.

Jolien Beijers

HR Stagiaire

Jolien loopt stage binnen de HR club en is bezig met de laatste fase van haar studie Work- and Organizational Psychologie. Ze houdt zich bezig met onze eigen werving en met verschillende interne projecten. Ook sluit ze regelmatig aan bij verschillende gesprekken om zo breed mogelijk ervaring op te doen.

Noah Nijland

Marketing Stagiair

Noah loopt stage binnen de HR club en is bezig met het afronden van zijn eerste jaar op de Associate degree opleiding Marketing Management. Hij houdt zich bezig met alle aspecten van de marketing binnen de HR club.

Bart Arnts

Adviseur - coach

Bart Arnts is adviseur van de HR club en de eigenaressen. Door zijn ervaring als ondernemer weet hij goed te adviseren over de bedrijfsvoering. Daarnaast coacht hij de medewerkers wanneer dat gewenst is.

Ronnie Braks

Adviseur

Ronnie Braks is adviseur van de HR club en de eigenaressen. Door zijn ervaring als ondernemer weet hij goed te adviseren over de bedrijfsvoering.

Historie de HR club

De HR club, opgericht door Lincy & Suusje. Hoe de HR club is ontstaan? Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handjes te kort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze, lees dan snel verder.

Onze Werkwijze

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Onze medewerkers werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren onze medewerkers jouw bedrijf echt kennen en worden ze écht collega’s van jouw medewerkers. Daarnaast bepaal je bij ons zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt kan het zijn dat je iemand nodig hebt die de gehele HR gaat doen. Wellicht heb jij al een HR afdeling, maar mist er nog een specialisme zoals employer branding. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur jij onze professional nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand die een halve dag per week komt helpen bij de personeelsadministratie of iemand die vier dagen in de week komt helpen met de werving & selectie. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Op de hoogte blijven?