Assessment: Werkhouding

Hoe ga jij met anderen om en op welke manier werk jij? Waar ben jij goed in en waar is nog ruimte voor verbetering? Vul de vragenlijst in en krijg zicht op je gedrag en je houding.

 

Waar kun je dit assessment voor inzetten?

 

  • Loopbaanontwikkeling – Dit assessment kan je inzicht geven in je houding. Soms kan het zijn dat je houding als niet voldoende wordt ervaren. Door middel van deze test kan je hier inzicht in krijgen of iemand anders deze test over jou laten invullen. Hierdoor kan je door middel van een POP aan de slag met jouw aandachtspunten.

Hoe werkt dit assessment?

Hoe is het assessment opgedeeld?

Je krijgt uitspraken waar je vervolgens uit vijf antwoordmogelijkheden kan kiezen:
1. (bijna) nooit
2. af en toe
3. regelmatig
4. vaak
5. (bijna) altijd
  • Bestaat uit 70 uitspraken
  • Duurt 15 minuten
  • Best toepasbaar voor MBO niveau 1 & 2

 

Wat voor uitkomst biedt het assessment?

Dit assessment geeft inzicht in hoe jij je eigen werkhouding ervaart. Per onderdeel krijg je een score tussen de 1 en 4 punten (aandachtspunt-voorbeeld voor anderen)

Wat kost dit assessment?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:

  • € 55,00 exclusief BTW.

Combineer dit assessment met

Ook is dit assessment te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?