Personeelsadministratie

Verlofadministratie, persoonsgegevens, tijdregistratie pensioen aan- en afmeldingen en noem maar op. Wanneer je een bedrijf met personeel hebt, dan ben je wettelijk verplicht om ook personeelsadministratie bij te houden. Zo heb je voor de Belastingdienst een aantal verplichtingen, maar ook voor de onderneming is het van belang om bepaalde zaken goed te registreren. Zo krijgt een medewerker een bepaald aantal uren aan verlof per jaar en wanneer je dit niet goed bij houdt is dit lastig te controleren. Echter is dit bijhouden voor veel ondernemers eerder een last dan een lust en staat het vaak niet op het lijstje van favoriete bezigheden. Daarom helpen wij jou graag! Onze professionals nemen jouw personeelsadministratie uit handen.

Combineer personeelsadministratie met

Personeelsadministratie is perfect te combineren met salarisadministratie. Doordat wij op de hoogte zijn van de persoonsgegevens, arbeidscontracten, tijdregistratie en noem maar op, kunnen we deze informatie direct verwerken in de salarisadministratie. Dit voorkomt dubbel werk en is een stuk efficiënter! Daarnaast kan dit ook erg goed gecombineerd worden met begeleiding. In het personeelsdossier komt belangrijke informatie te staan die opgedaan wordt tijdens de begeleiding van medewerkers. Doordat wij bij de begeleiding ondersteunen kunnen wij direct kijken welke informatie belangrijk is voor de personeelsadministratie. Tevens kan het goed gecombineerd worden met arbeid juridisch advies. Een goede personeelsadministratie is voor veel arbeids-juridische zaken van belang. Door meteen vanuit dit oogpunt te kijken zorgen we dat alles direct goed geregeld is. Tijdens al onze diensten is er de mogelijkheid dat er direct belangrijke informatie voor het personeelsdossier naar boven komt. Bekijk ook zeker onze andere diensten eens.

Personeelsadministratie, hoe werkt dat?

Maar wat is personeelsadministratie nou precies en wat valt er onder? In de personeelsadministratie leg je informatie vast over jouw onderneming en medewerkers. Hoe groter je organisatie hoe moeilijker het wordt om dit allemaal bij te houden. Onze HR professionals helpen bij het overzichtelijk maken en bijhouden van de personeelsadministratie. Zo zouden we een afdelingen en functiegebouw kunnen neerzetten. Een functiegebouw is een overzichtelijk schema waarin functies in jouw organisatie staan inclusief een omschrijving van de taken, vaardigheden en bevoegdheden per functie.

Ook ondersteunen we met het opstellen van diverse Management Rapportages en diverse dashboards. Per medewerker is het ook verstandig om de volgende zaken goed geordend bij elkaar te houden: persoonsgegevens, salarisstroken, contracten/arbeidsovereenkomsten, actiepunten en signaleringen over medewerkers, tijdregistratie, opleidingen, verzekeringen, uitkeringen, leaseauto administratie, verlofadministratie, verzuimadministratie, pensioen aan- en afmeldingen en beoordelingen en verslagen van evaluatiegesprekken. Een hele hoop dus waar onze professionals jou over kunnen adviseren, maar dit ook voor jou uit handen kunnen nemen.

Werkwijze de HR club

Bij de HR club vinden het belangrijk dat wij jouw bedrijf écht leren kennen. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan de beste match kunnen maken voor jouw bedrijf. Daarom komen wij bij jou op kantoor werken. Op deze manier leren we het DNA van het bedrijf écht kennen en kunnen we onze HR werkzaamheden daarop aanpassen. Daarnaast bepaal jij bij ons zelf voor welke diensten je ons wilt inzetten. Heb jij bijvoorbeeld iemand voor een specifieke dienst, zoals employer branding? Dan is dit geen enkel probleem. Echter kan het natuurlijk ook zijn dat je een HR professional nodig hebt die meer allround verschillende diensten gaat uitvoeren. Dit bespreken we allemaal met jou in een kennismakingsgesprek. Samen in een HR middag kijken we naar de hoeveelheid uur dat je ons kan gebruiken met de betreffende werkzaamheden en stemmen we dit samen met jou af.

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Onze HR-toppers

Ben jij benieuwd naar onze HR toppers? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen. Deze medewerker sluit ook aan bij een eventuele HR-middag zodat jullie direct kennis kunnen maken.

Op de hoogte blijven?