Assessment: Drijfveren

Waardoor laat jij je leiden in de keuzes die je maakt in je werk en privéleven? Wat motiveert jou en geeft je energie? Krijg zicht op jouw drijfveren met deze vragenlijst.

 

Waar kun je dit assessment voor inzetten?

 

  • Werving en selectie – Voordat je een kandidaat uitnodigt voor het volgende gesprek is het misschien wel handig om te kijken of hij past binnen je organisatie. Heb je een kandidaat die graag maatschappelijk verantwoord werkt en staat dat haaks op het doel van je bedrijf, misschien is de match toch niet zo goed (vraag dit vooral goed uit).

Hoe werkt dit assessment?

Hoe is het assessment opgedeeld?

Er verschijnen steeds twee uitspraken. Kies welke uitspraak het meest op jou van toepassing zijn. Je hebt drie punten die je mag verdelen tussen de uitspraken. Hoe meer punten je een uitspraak geeft, hoe beter deze uitspraak bij jou past.
  • Bestaat uit 66 uitspraken
  • Duurt 15 minuten

 

Wat voor uitkomst biedt het assessment?

De test brengt twaalf drijfveren in kaart. Welke drijfveer zijn het krachtigst en welke het minst krachtig? Daarnaast zal er in gegaan worden op vijf basis drijfveren, hoe komen deze bij jou tot uiting? De test geeft uitleg wat je drijft en wat juist niet en vertaald dit ook door in welke omgeving bij je past.

 

Wat kost dit assessment?

Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  • € 55,00 exclusief BTW.

Combineer dit assessment met

Ook is dit assessment te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?