Medior HR consultant

Vacature: medior HR consultant

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Een dynamische en afwisselende rol waarin jouw ontwikkeling een vogelvlucht gaat maken? Een brede en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Zoek dan niet verder. De functie van medior HR consultant is jou op het lijf geschreven! Nieuwsgierig geworden? Lees snel meer.

Over de functie van medior HR consultant

In de functie van medior HR consultant ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Je helpt ondernemers met het optimaal inzetten van hun personeel en ondersteunt in bij de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.

Zowel operationeel als strategisch. Jij bent de sparringpartner. Zo ben je de ene dag wellicht bezig met werving & selectie-vraagstukken, de andere dag met verzuimbegeleiding en op een ander moment de implementatie van een nieuwe beoordelingscyclus.

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen beschikbaar om te brainstormen en om van elkaar te leren.

Waarom kiezen voor de functie van medior HR consultant?

  • Startsalaris tussen de €2800 en €3500 met bonusregeling
  • Werken in een divers team van HR adviseurs
  • Vrij te besteden opleidingsbudget
  • Werken bij verschillende klanten
  • Leuke teamuitjes en activiteiten
  • Meedenken in een snelgroeiend bedrijf
Vrij te besteden opleidingsbudget
€2.800 - €3.500 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

  • Opleiding in de richting van Human Resource management (HBO of WO)
  • 3 – 5 jaar werkervaring
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken bij klanten
  • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we de klant écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe medior HR consultant? Stuur dan een mailtje naar hr@dehrclub.nl.

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?