Over de HR club

Ons Team

Lincy Braks

Owner

Lincy is een van de eigenaressen van de HR club. Naast haar HR consultancy werk is zij tevens verantwoordelijk voor Sales & Finance binnen de organisatie.

Suusje Arnts

Owner

Suusje is een van de eigenaressen van de HR club. Naast haar HR consultancy werk is zij tevens verantwoordelijk voor HR & marketing binnen de organisatie.

Dani Daoud

Jr. HR Business Partner

Dani is HR consultant van de HR club en in te schakelen voor alles omtrent HR. Daarnaast denkt hij intern mee over HR gerelateerde zaken.

Ruud Schippers

Medior HR Consultant

Ruud is medior HR Consultant van de HR club en in te schakelen voor alles omtrent HR. Daarnaast denkt hij ook mee over de HR inrichting binnen de HR club.

Iris Bouman

HR Consultant & Employer Branding Specialist

Iris is HR Consultant bij de HR club en is in te schakelen voor verschillende vraagstukken omtrent HR. Daarnaast is ze ook een Employer Branding Specialist en weet ze veel van de arbeidsmarkt. Daarnaast denkt ze binnen de organisatie ook mee over marketing en sales gerelateerde vraagstukken.

Margot van Laar

Medior HR Consultant

Margot is medior HR Consultant van de HR club. Voor diverse klanten is ze in te schakelen voor HR vraagstukken of opdrachten. Daarnaast heeft ze een hobby voor fotografie en verzorgt ze de foto’s voor o.a. onze website!

Celine van den Hater

Recruitment Specialist/ HR Consultant

Celine is Recruitment Specialist /HR Consultant binnen ons team. Zij is breed inzetbaar op werving & selectie gebied. Zo draagt zij bijvoorbeeld ook een steentje bij aan de werving van ons eigen team!

Jurre de Bie

Medior HR Consultant

Jurre is een van onze HR Consultants die breed is in te zetten op verschillende vraagstukken. Denk hierbij aan payroll opdrachten of het ontwikkelen en/of implementeren van HR-processen.

Linde de Voogd

Junior HR Consultant

Linde is een van onze HR Consultants die breed is in te zetten op verschillende vraagstukken. Ook denkt ze graag mee over HR gerelateerde onderwerpen binnen De HR club.

Wouter Luntungan

Recruitment & Sales Specialist

Wouter is werkzaam bij de HR club als Recruitment & Sales Specialist. Je kunt bij hem terecht voor zaken rondom sales, recruitment en employer branding maar is ook beschikbaar voor andere opdrachten.

Dominique Coolen

Senior Recruitment & Employer Branding Specialist

Dominique is werkzaam bij de HR club als Recruitment en Employer Branding Specialist. Ze is in te zetten voor diverse senior rollen met haar vele jaren ervaring. Daarnaast helpt ze ook binnen de HR club om recruitment naar the next level te tillen.

Natatcha Smulders

Medior HR Consultant

Als HR-consultant is Natatcha veelzijdig inzetbaar. Thema’s als (loopbaan) ontwikkeling, coaching, Wet Verbetering Poortwachter en participatie zijn haar welbekend. Bij klanten zet zij zich zowel op operationeel als strategisch niveau in. Binnen de organisatie houdt zij zich graag bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van onze producten en diensten.

Daphne Ernest

Junior HR Consultant

Daphne is werkzaam bij De HR club als Junior HR Consultant. Vol energie, enthousiasme en ambitie staat zij klaar om uw organisatie te ondersteunen. Daphne is breed in te zetten op verschillende HR thema’s.

Manouk de Korte

Marketing Professional

Manouk is onze professional op gebied van Marketing Communicatie. Zij houdt zich bezig met marketing communicatie, maar bijvoorbeeld ook met de inrichting van ons kantoor en andere creatieve activiteiten.

Mayke Kloosterman

Werkstudent HR

Mayke is in dienst bij De HR club als werkstudent. Zij ondersteunt collega’s op HR breed gebied. Zo helpt ze bijvoorbeeld van het ontwikkelen van ons HR-boekje dat onderdeel wordt van ons onboardingsproces.

Ross Kuijpers

Stagiair Sales

Ross loopt stage op de afdeling Sales binnen De HR club. Hij werkt met ons mee maar doet gelijktijdig ook onderzoek naar een onderwerp dat onze organisatie helpt in haar ontwikkeling op het gebied van Sales.

Daan van Geel

Stagiair Sales

Daan loopt stage op de afdeling Sales binnen De HR club. Hij werkt met ons mee door te zoeken naar passende opdrachten voor onze consultants, maar werkt ook aan een intern onderzoek op het gebied van sales.

Bart Arnts

Adviseur - coach

Bart Arnts is adviseur van de HR club en de eigenaressen. Door zijn ervaring als ondernemer weet hij goed te adviseren over de bedrijfsvoering. Daarnaast coacht hij de medewerkers wanneer dat gewenst is.

Ronnie Braks

Adviseur

Ronnie Braks is adviseur van de HR club en de eigenaressen. Door zijn ervaring als ondernemer weet hij goed te adviseren over de bedrijfsvoering.

Historie de HR club

De HR club, opgericht door Lincy & Suusje. Hoe de HR club is ontstaan? Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handjes te kort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze, lees dan snel verder.

Onze Werkwijze

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Onze medewerkers werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren onze medewerkers jouw bedrijf echt kennen en worden ze écht collega’s van jouw medewerkers. Daarnaast bepaal je bij ons zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt kan het zijn dat je iemand nodig hebt die de gehele HR gaat doen. Wellicht heb jij al een HR afdeling, maar mist er nog een specialisme zoals employer branding. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur jij onze professional nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand die een halve dag per week komt helpen bij de personeelsadministratie of iemand die vier dagen in de week komt helpen met de werving & selectie. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Op de hoogte blijven?