Over de HR club

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie die zich toelegt op het ondersteunen en adviseren van bedrijven in alle facetten van HR. Ons unieke aanpak? We werken direct bij onze klanten op locatie, wat ons in staat stelt om hun bedrijf van binnenuit te begrijpen. Ook vinden wij dat teamverbinding van onschatbare waarde is. Daarom zorgen we ervoor dat onze consultants wekelijks bij ons op kantoor werken en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Dit versterkt onze hechte band met het team en zorgt ervoor dat we altijd op één lijn blijven.

Onze slogan luidt: ‘creating happiness together’. Wij geloven sterk dat gezondheid, verbinding en trots de basis vormen voor een gelukkig leven. Onze passie ligt in het samen creëren van geluk door een cruciale rol te spelen in het HR-landschap van organisaties. Daarom koesteren wij flexibiliteit, ontwikkeling, een persoonlijke benadering, eerlijkheid en deskundigheid als onze kernwaarden.

Benieuwd naar ons team? Bekijk hier wie er allemaal bij de HR club werkt.

'Creating happiness together. '

Onze Why, How & What

Why

Wij geloven dat gezondheid, verbinding & trots essentiële onderdelen zijn voor een gelukkig leven.

Gezondheid: De HR club zet zich in door aandacht te besteden aan zowel de mentale als fysieke gezondheid van de medewerkers binnen een organisatie.
Verbinding: Wij leggen verbindingen tussen ondernemers, personeel en HR, waardoor een harmonieuze samenwerking ontstaat.
Trots: Trots wordt gerealiseerd door medewerkers in hun kracht te zetten, wat resulteert in werknemers die trots zijn op hun werk en ondernemers die trots zijn op hun bedrijf.

How

De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren door een rol te spelen op het gebied van HR binnen jouw organisatie.

Gezondheid: Dit doen we door aandacht te geven aan de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers binnen jouw bedrijf
Verbinding: Dit doen wij door bruggen te bouwen: Tussen ondernemers, personeel en HR.
Trots: We realiseren dit door medewerkers in hun kracht te zetten, wat leidt tot zowel werknemers die trots zijn op hun werk als ondernemers die trots zijn op hun bedrijf.

What

Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van HR. Zo werken we mee, geven we advies én trainen we over alle aspecten van human resources waarbij onze consultants zowel specialistisch als in de breedte ingezet kunnen worden.

Dit doen we:

Met flexibele contracten: jij zet ons in wanneer en voor hoeveel uur jij ons nodig hebt.
Bij jou op kantoor: Op deze manier krijgen we een diepgaand inzicht in jouw bedrijf en kernwaarden, waardoor we samen kunnen ontdekken hoe we mensen op een waardevolle manier gelukkig kunnen maken.
Zonder fee: jij betaalt voor wat wij doen, op basis van een uurtarief. Dat is wel zo eerlijk.

Onze Vijf Kernwaarden

Onze vijf kernwaarden vormen het hart van onze werkwijze en zijn leidend zijn in onze relaties met klanten en medewerkers:

Flexibiliteit: We passen ons aan de behoeften van onze klanten en elkaar aan, met de flexibiliteit die nodig is voor groei.
Ontwikkeling: We streven voortdurend naar groei en helpen bedrijven hetzelfde te doen.
Persoonlijk: Ieder individu en elk bedrijf is uniek. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke benaderingen en werken we ter plaatse bij jouw locatie.
Eerlijkheid: We zijn direct en eerlijk, zelfs als de boodschap moeilijk is.
Deskundigheid: We bieden deskundig advies en maken gebruik van al onze kennis binnen de HR club om jouw succes te ondersteunen.

Bij de HR club staan we klaar om jou te ondersteunen in het creëren van een gelukkige, gezonde, en trotse werkomgeving.

Samen creëren we geluk!

Onze Werkwijze

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Onze medewerkers werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren onze medewerkers jouw bedrijf echt kennen en worden ze écht collega’s van jouw medewerkers. Daarnaast bepaal je bij ons zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt kan het zijn dat je iemand nodig hebt die de gehele HR gaat doen. Wellicht heb jij al een HR afdeling, maar mist er nog een specialisme zoals employer branding. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur jij onze professional nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand die een halve dag per week komt helpen bij de personeelsadministratie of iemand die vier dagen in de week komt helpen met de werving & selectie. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Historie de HR club

De HR club, opgericht door Lincy & Suusje. Hoe de HR club is ontstaan? Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handjes te kort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze, lees dan snel verder.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ins & outs van de HR club, relevante HR weetjes en meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
E-mailadres(Vereist)
Privacy(Vereist)
Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?