Pakket: Personality Scan

Pakket Personality Scan
Krijg inzicht in je persoonlijkheid middels twee assessments. Je ziet de resultaten terug in een persoonlijk dashboard.
De scan bevat de volgende assessments:

 

Waarom een combinatiepakket?

Door ons Personality Scan pakket af te nemen met zowel een  drijfverentest als een persoonlijkheidstest creëert dit een meer volledig beeld te krijgen van jouw medewerkers of potentiële kandidaten.

  • Completer inzicht: Terwijl een persoonlijkheidstest helpt bij het begrijpen van iemands gedrag, voorkeuren en karaktereigenschappen, richt een drijfverentest zich meer op wat iemand drijft en motiveert. Door beide tests te combineren, krijgt het biedt dit een breder en dieper inzicht in het individu.
  • Optimalisatie van teamdynamiek: Door te begrijpen hoe individuen zich gedragen en wat hen motiveert, kan een bedrijf effectiever teams samenstellen. Het kan helpen bij het identificeren van complementaire vaardigheden en het bevorderen van een positieve samenwerkingscultuur.
  • Loopbaanontwikkeling: Met inzicht in zowel de persoonlijkheid als de drijfveren van medewerkers, kan een bedrijf gerichte ontwikkelingsplannen opstellen. Dit kan helpen bij het identificeren van groeikansen die aansluiten bij de individuele behoeften en ambities van werknemers.
  • Werving en selectie: Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kan het combineren van drijfverentests en persoonlijkheidstests helpen bij het identificeren van kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden en ervaring beschikken, maar ook goed passen bij de cultuur en waarden van jouw organisatie.

Het combineren van deze assessments door middel van dit pakket is ook nog eens een stuk voordeliger! 

Hoe werkt dit assessment?

 

Bekijk onze pagina over onze drijfverentest en lees meer over de inhoud van de persoonlijkheidstest. 

Wat kost dit pakket?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  •  € 180,00 exclusief BTW.

Combineer dit pakket met

Ook is dit pakket te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?