HR-gezondheid

de HR club

Wil jij ook dat jouw personeel vitaal en gezond door het leven gaat? Dat snappen wij! Bij de HR club kunnen wij jou helpen met de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarnaast kunnen wij ook helpen met verzuim. Bijvoorbeeld door het in kaart brengen van jouw verzuimpercentage of het in kaart brengen van diverse verzuimcases. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer informatie over de diensten vind je door onderstaand op lees meer te drukken! Natuurlijk kan je ook direct contact opnemen, dan vertellen wij er meer over.

Verzuim

Heb jij hulp nodig met het in kaart brengen van jouw verzuimpercentage? Of wil jij bijvoorbeeld bekijken hoe jouw verzuimpercentage verlaagd kan worden? De HR club kan jou helpen met alles omtrent verzuim.

Gesprek tussen twee mensen, waarbij een fruitmand met mandarijnen en twee kopjes thee op tafel staan.

Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Wil jij ook dat jouw medewerkers vitaal door het leven gaan en duurzaam inzetbaar zijn binnen jouw bedrijf? Maar kan jij daar wel wat hulp bij gebruiken? De HR club helpt jouw graag met de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.