Assessment: Persoonlijkheidstest


Op basis van dit assessment heb je de talenten van een kandidaat in kaart gebracht. Je kunt de test inzetten om te bespreken bij een tweede gesprek, maar ook op een later moment gebruiken zoals bij functioneringsgesprekken bijvoorbeeld. Past de kandidaat binnen het team en de functie? En valt er iets op? Je krijgt op deze wijze een beter beeld van een kandidaat. Dit assessment is ook  perfect om in te zetten wanneer er zelforganiserende teams worden ingezet en de perfecte balans binnen de teams te creëren.

Hoe werkt dit assessment?

Hoe is het assessment opgedeeld?

Er verschijnen steeds twee uitspraken. Kies welke uitspraak het meest op jou van toepassing zijn. Je hebt drie punten die je mag verdelen tussen de uitspraken. Hoe meer punten je een uitspraak geeft, hoe beter deze uitspraak bij jou past.
  • Bestaat uit 30 uitspraken
  • Duurt 15 minuten

 

Wat voor uitkomst biedt het assessment?

Nadat je dit assessment hebt gemaakt, heb je meer inzicht in welke talenten op jou van toepassing zijn.
Je krijgt inzicht in de top 3 talenten van jou. Vervolgens een overzicht waarin jouw antwoorden worden vergeleken met een normgroep gekeken naar vijf basiseigenschappen.

 

Wat kost dit assessment?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  • € 90,00 exclusief BTW.

Combineer dit assessment met

Ook is dit assessment te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?