Recruitment en Employer branding specialist

Vacature: Recruitment & Employer branding specialist

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Een dynamische en afwisselende rol waarin jouw ontwikkeling een vogelvlucht gaat maken? Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Zoek dan niet verder. De functie van Recruitment & Employer branding specialist jou op het lijf geschreven! Nieuwsgierig geworden? Lees snel meer.

Over de functie van Recruitment & Employer branding specialist

In de functie van Recruitment & Employer branding specialist ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Je helpt ondernemers met het aantrekken en behouden van personeel. Daarnaast heb je een adviserende rol in het achterhalen en uitstralen van het werkgeversmerk van klanten.

Zowel operationeel als strategisch. Jij bent de sparringpartner. Naast het werk bij de klanten ben je voor de andere medewerkers ook het aanspreekpunt wat betreft vragen over recruitment & employer branding. Een keer een ander HR vraagstuk aanpakken? Geen probleem, ook daarvoor zijn mogelijkheden.

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen beschikbaar om te brainstormen en om van elkaar te leren.

Waarom kiezen voor de functie van Recruitment & Employer branding specialist?

 • Startsalaris tussen de €2500 en €4000 met bonusregeling
 • Bonusregeling op basis van gewerkte uren
 • Werken in een divers team van HR adviseurs
 • Vrij te besteden opleidingsbudget
 • Werken bij verschillende klanten
 • Leuke teamuitjes en activiteiten
 • Meedenken in een snelgroeiend bedrijf
Vrij te besteden opleidingsbudget
€2.500 - €4.000 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

 • Opleiding op HBO of WO niveau
 • 2 – 5 jaar werkervaring binnen recruitment of employer branding
 • Je kan zelfstandig en in teamverband werken bij klanten
 • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen waarvan 2 stagiaires. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we de klant écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe Recruitment & Employer branding specialist? Stuur dan een mailtje naar hr@dehrclub.nl.

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?