Stages & werkstudenten

Stages & werkstudenten

Ben jij op zoek naar een (afstudeer-)stage of een werkplek om naast jouw studie relevante werkervaring op te doen? Wellicht hebben wij dan een passende plek voor jou binnen ons team!  

Als stagiaire of werkstudent ben je een belangrijk onderdeel van ons team, je helpt ons vooruit door ons te ondersteunen en het verbeteren van onze processen. Bij De HR club krijg je de kans om mee te denken, impact te maken en jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast en jong team. 

Interesse? Stuur jouw cv en korte motivatie naar: werken@dehrclub.nl t.a.v. Suusje Arnts en wie weet ontmoeten wij elkaar snel!

Over de stages

Online Marketing Meewerkstage 

  • Het verbeteren en onderhouden van onze SEO, SEA en Google Analytics; 
  • Bedenken en ontwikkelen van content; 
  • Het schrijven van teksten; 
  • Website & sociale media beheer. 

Sales Afstudeerstage 

  • Volg jij de opleiding commerciële economie of een andere sales-gerelateerde studie? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die voor ons een doelgroeponderzoek wil doen. Hierbij ga je in kaart brengen hoe wij overheidsinstanties aan ons klantenbestand kunnen toevoegen.

Bekijk hier alle volledige vacatures:

Wat bieden wij jou?

  • Goede stagebegeleiding door ervaren collega(‘s);
  • Een uitdagende stage– of werkplek binnen een jong en gezellig team;  
  • Stagevergoeding;
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven;
  • Om de maand een teamuitje, georganiseerd door iemand uit ons team. Zo hebben we al een escaperoom gedaan, zijn we naar een musical geweest en sluiten we altijd af met een etentje!
Ruimte voor eigen initiatieven
Goede begeleiding
Leuke teamuitjes en activiteiten

Ons sollicitatieproces

Je solliciteert 
Interesse? Solliciteer dan snel! Wij ontvangen graag jouw cv en een korte toelichting via werken@dehrclub.nl, een motivatiebrief is voor ons niet nodig. Heb je vragen over een van onze stages of werkstudent vacatures? Neem dan contact op met onze stagecoördinator Margot van Laar via margot@dehrclub.nl 

Het eerste contact 
We nemen telefonisch contact met je op en zullen enkele vragen stellen om je alvast wat beter te leren kennen. Bij een positieve indruk word je direct uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op kantoor.  

Een eerste kennismaking 
Gedurende de eerste kennismaking leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij vertellen jou alles over ons mooie bedrijf, en jij vertelt ons alles over jezelf. We zoomen tijdens dit gesprek in jouw werkervaring en/of stages, jouw opleiding(en), jouw competenties en de functie-inhoud.  

Is er een match?
Passen wij helemaal bij elkaar? Dan doen wij jou graag een aanbod! Je ontvangt alle informatie rondom jouw salaris, onze arbeidsvoorwaarden en ons handboek in de mail.  

Hierna kun je van start bij onze club! 

Over de HR club

De HR club is een jonge en snelgroeiende organisatie die bedrijven ondersteunt en adviseert op het volledige spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we het bedrijf écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

De slogan van de HR club luidt: ‘creating happiness together’. Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheid, verbinding en trots essentiële bouwstenen voor een gelukkig leven. De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren door een rol te spelen op gebied van HR binnen organisaties. Om die reden hanteren wij flexibiliteit, ontwikkeling, persoonlijke benadering, eerlijkheid en deskundigheid als onze kernwaarden.

Kun jij je helemaal vinden in onze kernwaarden en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur dan een mailtje naar werken@dehrclub.nl t.a.v. Suusje Arnts. Je hoeft van ons geen hele motivatiebrief te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?