Stages & werkstudenten

Stages & werkstudenten

Ben jij op zoek naar een (afstudeer-)stage of een werkplek om naast jouw studie relevante werkervaring op te doen? Wellicht hebben wij dan een passende plek voor jou binnen ons team!  

Als stagiaire of werkstudent ben je een belangrijk onderdeel van ons team, je helpt ons vooruit door ons te ondersteunen en het verbeteren van onze processen. Bij De HR club krijg je de kans om mee te denken, impact te maken en jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast en jong team. 

Over de stages

HR Afstudeerstage  

 • Tijdens jouw afstudeerstage ga jij je bezighouden met het onderwerp flexibele arbeidsvoorwaarden. Hierbij ga je in kaart brengen waar intern de behoefte naar is, en op welke wijze De HR club dit kan gaan inzetten. Jij zorgt als het ware voor een menukaart aan arbeidsvoorwaarden, waar onze collega’s hun persoonlijke voorkeuren in kunnen aangeven. 

Online Marketing Meewerkstage 

 • Het verbeteren en onderhouden van onze SEO, SEA en Google Analytics; 
 • Bedenken en ontwikkelen van content; 
 • Het schrijven van teksten; 
 • Website & sociale media beheer. 

Sales Afstudeerstage 

 • Volg jij de opleiding commerciële economie of een andere sales-gerelateerde studie? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die voor ons een doelgroeponderzoek wil doen. Hierbij ga je in kaart brengen hoe wij overheidsinstanties aan ons klantenbestand kunnen toevoegen.

Bekijk hier alle volledige vacatures:

Vacatures werkstudent

Finance  

Wij leren jou de kneepjes van het vak! Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn:  

 • Het inboeken van inkoopfacturen 
 • Het ontwikkelen van verkoopfacturen 
 • Onderhouden van onze finance mailbox 
 • Loonjournaalposten inboeken 
 • Opstellen financiële rapportages

HR & officemanagement  

 • Jij helpt ons met verschillende projecten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een plan rondom flexibele arbeidsvoorwaarden. Ook zal jij je bezighouden met HR- en office gerelateerde administratiewerkzaamheden.  Denk hierbij aan het opstellen van contracten, brieven maar ook het agendabeheer van de eigenaressen. Verder mag je helpen bij onze interne recruitment.  
Ruimte voor eigen initiatieven
Goede begeleiding
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wat bieden wij jou?

 • Goede stagebegeleiding door ervaren collega(‘s);
 • Een uitdagende stage– of werkplek binnen een jong en gezellig team;  
 • Stage- en kilometervergoeding;
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven;
 • Om de maand een teamuitje, georganiseerd door iemand uit ons team. Zo hebben we al een escaperoom gedaan, zijn we naar een musical geweest en sluiten we altijd af met een etentje!

Ons sollicitatieproces

Je solliciteert 
Interesse? Solliciteer dan snel! Wij ontvangen graag jouw cv en een korte toelichting via werken@dehrclub.nl, een motivatiebrief is voor ons niet nodig. Heb je vragen over een van onze stages of werkstudent vacatures? Neem dan contact op met onze stagecoördinator Margot van Laar via margot@dehrclub.nl 

Het eerste contact 
We nemen telefonisch contact met je op en zullen enkele vragen stellen om je alvast wat beter te leren kennen. Bij een positieve indruk word je direct uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op kantoor.  

Een eerste kennismaking 
Gedurende de eerste kennismaking leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij vertellen jou alles over ons mooie bedrijf, en jij vertelt ons alles over jezelf. We zoomen tijdens dit gesprek in jouw werkervaring en/of stages, jouw opleiding(en), jouw competenties en de functie-inhoud.  

Is er een match?
Passen wij helemaal bij elkaar? Dan doen wij jou graag een aanbod! Je ontvangt alle informatie rondom jouw salaris, onze arbeidsvoorwaarden en ons handboek in de mail.  

Hierna kun je van start bij onze club! 

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen waarvan 2 stagiaires. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we de klant écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

 

Op de hoogte blijven?