Assessment: Krachtvelden

Waar ligt jouw kracht? Weet je hoe je jouw talenten verder kunt en benutten?
In dit assessment wordt je gevraagd om aan te geven wat jouw kracht is. Het gaat er om dat je inzicht krijgt in je kwaliteit, binnen je huidige functioneren.

 

Hoe kan dit assessment worden ingezet?

 

  • Werving en selectie – Wil je jouw team in balans houden? Wil je iemand met speciale kwaliteiten en complementair is? Onderzoek na het eerste gesprek wat de kracht van een kandidaat is.
  • Persoonlijke ontwikkeling – Voorafgaand aan een POP gesprek kan een medewerker zijn krachten in kaart brengen, om vanuit daar doelen op te stellen. Welke doelen sluiten aan bij mijn krachten?
  • Teamontwikkeling – Door het in kaart brengen van de krachten van je teamleden, kan je je teamleden op de juiste wijze inzetten of juist van elkaars krachten kunnen laten leren. De test kan als nulmeting worden ingezet om gaande het jaar op in te spelen.
Maar, de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos!

Hoe werkt dit assessment?

Hoe is het assessment opgedeeld?

Het assessment bestaat uit stellingen waarbij je aangeeft in hoeverre je vindt dat een stelling van toepassing is. Tevens heb je ruimte om je antwoord toe te lichten.
1= geen kracht, 2= voldoet in de meeste situaties en 3 = kracht
  • Bestaat uit 66 vragen
  • Duurt 20 minuten

 

Wat voor uitkomst biedt het assessment?
Op basis van je antwoorden krijgt je meer inzicht in jouw krachten. Heb je sociale kracht of denkkracht? Tevens wordt er per kracht uitgelegd wat het inhoudt en wat je er op scoort.

 

Wat kost dit assessment?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  • € 105,00 exclusief BTW.

Combineer dit assessment met

Ook is dit assessment te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Let op dat het assessment een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Let op dat een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?