Recruitment

Ben jij op zoek naar de beste werknemers voor jouw bedrijf? Maar kun je ze gewoonweg niet vinden? Dan ben je bij de HR club precies op de goede plek! Wij gebruiken professionele technieken om de juiste werknemer voor jouw bedrijf te vinden. Daarnaast doen wij het nét even wat anders als een ander werving- en selectiebureau. Wij komen namelijk bij jou op kantoor én bij ons betaal je geen fees als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Bij jou op kantoor, zodat wij echt betrokken zijn bij jouw organisatie. Op deze manier weten wij ook goed welke professional bij het DNA van jouw bedrijf past. Geen fees, omdat wij werken met uurtarieven. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de perfecte professional voor jou te vinden! Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste kandidaat vindt en daar gaan we voor.

Combineer Recruitment met

Recruitment is perfect te combineren met een employer branding onderzoek. Wanneer jij je als werkgever onderscheidend op de markt zet, weet jij met je bedrijf een voorkeurspositie te krijgen en te behouden voor potentiële én voor je huidige medewerkers. Daarbij komt ook nog dat als jouw employer branding juist is ontwikkeld, je ook veel makkelijker de juiste mensen aantrekt. Daarnaast kan je het bijvoorbeeld ook goed combineren met HR administratie. Voor de medewerkers die jij aanneemt moet bijvoorbeeld een personeelsdossier opgesteld en salaris uitbetaald worden. Natuurlijk is het ook te combineren met al onze andere diensten. Neem vooral een kijkje door onze diensten om te zien wat wij allemaal doen.

Recruitment, hoe werkt dat?

Onze HR professionals gebruiken professionele technieken om de perfecte kandidaat voor jou te vinden. We kijken welke technieken voor jou bedrijf het beste zijn. We gaan eerst met je in gesprek zodat we een duidelijk beeld hebben van de kandidaat die je zoekt en aan welke eisen de toekomstige medewerker moet voldoen. We kunnen de best vindbare vacatureteksten schrijven en deze op de juiste vacature banken plaatsen.

Daarnaast gaan we ook actief op zoek naar personeel voor jouw bedrijf die voldoen aan de vooraf geschetste wensen. Wanneer we een kandidaat hebben gevonden gaan we alleen of samen in gesprek en kunnen we samen beoordelen of deze kandidaat geschikt is voor jou. Onze medewerkers weten als geen ander hoe ze een goed sollicitatiegesprek kunnen voeren. Hierdoor kunnen ze je goed adviseren over de geschiktheid van een kandidaat.

Werkwijze de HR club

Bij de HR club vinden het belangrijk dat wij jouw bedrijf écht leren kennen. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan de beste match kunnen maken voor jouw bedrijf. Daarom komen wij bij jou op kantoor werken. Op deze manier leren we het DNA van het bedrijf écht kennen en kunnen we onze HR werkzaamheden daarop aanpassen. Daarnaast bepaal jij bij ons zelf voor welke diensten je ons wilt inzetten. Heb jij bijvoorbeeld iemand voor een specifieke dienst, zoals recruitment? Dan is dit geen enkel probleem. Echter kan het natuurlijk ook zijn dat je een HR professional nodig hebt die meer allround verschillende diensten gaat uitvoeren. Dit bespreken we allemaal met jou in een kennismakingsgesprek. Samen in een HR middag kijken we naar de hoeveelheid uur dat je ons kan gebruiken met de betreffende werkzaamheden en stemmen we dit samen met jou af.

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Onze HR-toppers

Ben jij benieuwd naar onze HR toppers? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook ieder specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen. Deze medewerker sluit ook aan bij de HR-middag zodat jullie direct kennis kunnen maken.

Op de hoogte blijven?