Begeleiding

Goede begeleiding van jouw medewerkers zorgt voor medewerkers die beter in hun vel zitten, een betere werksfeer en minder verloop. Onze HR-professionals helpen bij de begeleiding van jouw medewerkers door diverse gesprekken met ze te voeren. Wanneer je bedrijf groter en groter wordt, wordt het steeds moeilijk om al jouw medewerkers te begeleiden. Onze professionals kunnen helpen bij het voeren van de volgende gesprekken:

  • Voortgangs/functionerings- gesprekken;
  • POP gesprekken: in dit gesprek wordt de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers besproken (Persoonlijk Ontwikkel Plan);
  • Beoordelingsgesprekken: tijdens dit gesprek wordt het functioneren van de medewerker beoordeeld en worden salarisverhogingen of promoties medegedeeld;
  • Slecht nieuws gesprekken: denk hier bijvoorbeeld aan een ontslag of een degradatie in functie.

Combineer begeleiding met

Talentmanagement en begeleiding valt redelijk samen. Door jouw medewerkers vanaf het begin dat ze in dienst komen op de juiste manier te begeleiden, zullen deze medewerkers productiever en gelukkiger zijn. Daarnaast is talentmanagement steeds belangrijker in de huidige krappe arbeidsmarkt. Door te investeren in jouw medewerkers, zul je makkelijker nieuw talent aantrekken. Ook kan het je het combineren met HR-advies of trainingen. Wij kunnen jouw bedrijf adviseren over de beste inrichting van de gesprekkencyclus. Daarnaast kunnen wij ook jouw managers trainen in het voeren van de gesprekken zodat ze deze eventueel zelf met hun medewerkers kunnen voeren.

Begeleiding, hoe werkt dat?

Onze professionals hebben kennis en ervaring in deze gesprekken en kunnen deze voor jou uit handen nemen. Natuurlijk hebben ze wel de input nodig van de leidinggevende om deze gesprekken goed te voeren. De gesprekken kunnen ook samen gevoerd worden. Hierbij kan onze medewerker helpen bij de voorbereiding van de gesprekken, de gesprekken voeren en het vastleggen van de gesprekken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat onze professionals een training geven op dit gebied. Geef je het liever niet uit handen en laat je de manager van jouw bedrijf liever het gesprek alleen voeren met de medewerker? Dan zouden wij de manager, zoals eerder besproken trainen zodat het gesprek zo soepel mogelijk verloopt.

Werkwijze de HR club

Bij de HR club vinden het belangrijk dat wij jouw bedrijf écht leren kennen. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan de beste match kunnen maken voor jouw bedrijf. Daarom komen wij bij jou op kantoor werken. Op deze manier leren we het DNA van het bedrijf écht kennen en kunnen we onze HR werkzaamheden daarop aanpassen. Daarnaast bepaal jij bij ons zelf voor welke diensten je ons wilt inzetten. Heb jij bijvoorbeeld iemand voor een specifieke dienst, zoals begeleiding? Dan is dit geen enkel probleem. Echter kan het natuurlijk ook zijn dat je een HR professional nodig hebt die meer allround verschillende diensten gaat uitvoeren. Dit bespreken we allemaal met jou in een kennismakingsgesprek. Samen in een HR middag kijken we naar de hoeveelheid uur dat je ons kan gebruiken met de betreffende werkzaamheden en stemmen we dit samen met jou af.

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Onze HR-toppers

Ben jij benieuwd naar onze HR toppers? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen. Deze medewerker sluit ook aan bij een eventuele HR-middag zodat jullie direct kennis kunnen maken.

Op de hoogte blijven?