Salarisadministratie

De HR club kan jouw bedrijf ondersteunen bij de salarisadministratie. Onze professionals zorgen ervoor dat je salarisadministratie altijd van de juiste kwaliteit, zonder fouten én up-to-date is. Wij zorgen er voor dat jij je niet druk hoeft te maken over salarisstroken, loonjournaalposten, belastingaangiftes en alles wat bij de uitbetaling van de salarissen komt kijken. Salarisverwerking kan een vervelend klusje zijn als je ziet hoe veel wetten en regels erbij komen kijken. Als dit verkeerd wordt uitgevoerd, kunnen hoge boetes het gevolg zijn. Wij werken met het door jouw gewenste salarissysteem. Heeft het bedrijf nog geen salarissysteem of zijn jullie op zoek naar een ander systeem? Wij kijken graag mee voor het beste systeem voor jouw bedrijf.

Combineer salarisadministratie met

Salarisadministratie is perfect te combineren met personeelsadministratie. Doordat wij op de hoogte zijn van de persoonsgegevens, arbeidscontracten, tijdregistratie en noem maar op, kunnen we deze informatie direct verwerken in de salarisadministratie. Dit voorkomt dubbel werk en is een stuk efficiënter! Daarnaast kan je salarisadministratie ook goed combineren met bijvoorbeeld HR advies. Heb jij bijvoorbeeld advies nodig over de juiste salariëring voor jouw medewerkers of hulp nodig bij het opstellen vaan een functiegebouw? Ook daar helpen wij graag bij. Ook kunnen wij u arbeid juridisch advies verschaffen bij diverse zaken, waaronder salaris. Natuurlijk ben jij bij ons vrij om zelf te bepalen of en waarmee je salarisadministratie wilt combineren. Bekijk dus zeker ook eens onze andere diensten.

Salarisadministratie, hoe werkt dat?

De salarisadministratie is een taak die maandelijks terug komt en vaak veel tijd- en denkstof vraagt. Ideaal dus om hier een professional van de HR club voor in te schakelen. Het doen van de salarisadministratie bestaat uit vier belangrijke onderdelen, deze vind je rechts.

Wij ondersteunen op al deze vier onderdelen. Welk deel je wilt uitbesteden aan de HR club, laten we aan jou over. Dit kan helemaal naar wens ingericht worden.

  1. Bepalen van het nettobedrag dat de medewerkers moeten ontvangen;
  2. Bepalen hoeveel loonheffing betaald moet worden aan de belastingdienst;
  3. Iedereen het loonstrookje sturen;
  4. Het op tijd doen van de loonaangifte en uitbetalen van het juiste bedrag.

Ondertussen passen wij continu de wet- en regelgeving toe.

Werkwijze de HR club

Bij de HR club vinden het belangrijk dat wij jouw bedrijf écht leren kennen. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan de beste match kunnen maken voor jouw bedrijf. Daarom komen wij bij jou op kantoor werken. Op deze manier leren we het DNA van het bedrijf écht kennen en kunnen we onze HR werkzaamheden daarop aanpassen. Daarnaast bepaal jij bij ons zelf voor welke diensten je ons wilt inzetten. Heb jij bijvoorbeeld iemand voor een specifieke dienst, zoals employer branding? Dan is dit geen enkel probleem. Echter kan het natuurlijk ook zijn dat je een HR professional nodig hebt die meer allround verschillende diensten gaat uitvoeren. Dit bespreken we allemaal met jou in een kennismakingsgesprek. Samen in een HR middag kijken we naar de hoeveelheid uur dat je ons kan gebruiken met de betreffende werkzaamheden en stemmen we dit samen met jou af.

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Onze HR-toppers

Ben jij benieuwd naar onze HR toppers? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen. Deze medewerker sluit ook aan bij een eventuele HR-middag zodat jullie direct kennis kunnen maken.

Op de hoogte blijven?