HR advies

Personeelszaken zijn door wet- en regelgeving vaak erg complex. Heb je advies nodig binnen je bedrijf of jouw HR afdeling over een HR vraagstuk? Onze professionals hebben veel ervaring en werken bij diverse klanten. Wij kunnen een sparringpartner voor je zijn op dit gebied, maar ook een gespecialiseerde HRM-adviseur. Wij denken oplossingsgericht met jou mee in iedere situatie. Voor elk HR vraagstuk kan je bij ons terecht. Wij zullen je volledig ondersteunen en met je mee kijken. Indien het nodig is schakelen we, altijd in overleg, externe partijen in om het beste resultaat te behalen. Wij hebben diverse partners met wie wij samenwerken bij bepaalde vraagstukken. We denken graag met je mee.

Combineer HR advies met

Het is erg interessant om HR advies te combineren met HR analytics. Heb jij bijvoorbeeld een bepaald HR vraagstuk en is deze het beste te beantwoorden in combinatie met data en gegevens? Dan is de combinatie van enerzijds de kennis van onze HR adviseurs met HR analytics de beste manier om het HR vraagstuk aan te vliegen. Binnen jouw HR vraagstuk kunnen natuurlijk ook arbeid juridische zaken naar boven komen. Daarnaast kunnen er naar aanleiding van het vraagstuk ook diverse verbeterpunten uitkomen, voor bijvoorbeeld de HR afdeling. Wist jij dat wij naar wens ook trainingen geven?

HR advies, hoe pakt de HR club dat aan?

Op de wijze hoe jij dat zelf fijn vindt denken wij met jou mee. Wij zouden het gehele HRM-vraagstuk kunnen onderzoeken en uitvoeren. Daarnaast kunnen we dit natuurlijk ook samen oppakken met jou, of jouw HR medewerkers. We ondersteunen op het gehele spectrum van HR. Op elk van deze gebieden kan natuurlijk een vraagstuk liggen.

Of je nou een vraagstuk hebt op het gebied van verzuim, personeelsadministratie of een van de andere onderwerpen. Per vraagstuk kijken wij wat de beste manier is om het vraagstuk aan te pakken. We komen met een plan en bespreken met jou de uitgangspunten en onze aanpak. Leg je vraagstuk bij ons neer en wij gaan er mee aan de slag.

Werkwijze de HR club

Bij de HR club vinden het belangrijk dat wij jouw bedrijf écht leren kennen. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan de beste match kunnen maken voor jouw bedrijf. Daarom komen wij bij jou op kantoor werken. Op deze manier leren we het DNA van het bedrijf écht kennen en kunnen we onze HR werkzaamheden daarop aanpassen. Daarnaast bepaal jij bij ons zelf voor welke diensten je ons wilt inzetten. Heb jij bijvoorbeeld iemand voor een specifieke dienst, zoals employer branding? Dan is dit geen enkel probleem. Echter kan het natuurlijk ook zijn dat je een HR professional nodig hebt die meer allround verschillende diensten gaat uitvoeren. Dit bespreken we allemaal met jou in een kennismakingsgesprek. Samen in een HR middag kijken we naar de hoeveelheid uur dat je ons kan gebruiken met de betreffende werkzaamheden en stemmen we dit samen met jou af.

Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Onze HR-toppers

Ben jij benieuwd naar onze HR toppers? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen. Deze medewerker sluit ook aan bij een eventuele HR-middag zodat jullie direct kennis kunnen maken.

Op de hoogte blijven?