HR-gesprekken

de HR club

Wil jij ook dat jouw medewerkers zo veel mogelijk uit hun baan halen en werkgeluk ervaren? Vind jij het belangrijk om de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers te waarborgen? De HR club biedt verschillende diensten aan waardoor we hier ons steentje aan bij kunnen dragen. Zo bieden wij de mogelijkheid aan om in te huren als extern vertrouwenspersoon. Maar ook bieden wij begeleiding in het voeren van de gesprekkencyclus, loopbaan coaching en talentmanagement.

Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon zorgt voor een veilige werkomgeving. Wij kunnen fungeren als een extern vertrouwenspersoon om binnen jouw organisatie een gesprekspartner te zijn voor jouw medewerkers. Ben jij benieuwd hoe we dat doen?

Gesprek tussen twee mensen, waarbij een fruitmand met mandarijnen en twee kopjes thee op tafel staan.

Begeleiding

Wij helpen ook bij de begeleiding van medewerkers. Dit doen wij door de gesprekkencyclus goed in en uit te voeren. Hierbij kan je denken aan de volgende gesprekken: functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, popgesprekken en slecht nieuws gesprekken. Ben jij benieuwd naar meer?

Talentmanagement

Het is erg belangrijk om talenten te binden en te behouden in jouw organisatie. Dat doe je door onder andere naar de individuele talenten te kijken van jouw medewerkers. Hierdoor blijven zo ook langer inzetbaar binnen jouw bedrijf. Wij helpen bij talentmanagement, benieuwd hoe wij dat doen?