Pakket: Talent Scan

Pakket Talent Scan
Krijg inzicht in je persoonlijkheid en werk- en denkniveau middels drie assessments. Zie de resultaten terug in een persoonlijk dashboard.
De scan bevat de volgende assessments:

 

Waarom een combinatiepakket?

Onze Personality Scan geeft goed weer waarom een combinatie van twee van onze assessments een goede oplossing kan bieden, maar waarom kiezen voor het Talent Scan pakket?
Door zowel een drijfverentest, persoonlijkheidstest als capaciteitentest aan te schaffen biedt dit een uitgebreider en meer gelaagd beeld te krijgen van potentiële kandidaten of bestaande medewerkers. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie waardevol kan zijn:

  • Volledig inzicht in de kandidaat/medewerker: Elke test biedt unieke informatie over de kandidaat. De drijfverentest onthult wat hen motiveert en drijft, de persoonlijkheidstest geeft inzicht in hun karaktereigenschappen en gedragspatronen, terwijl de capaciteitentest hun cognitieve vaardigheden en potentieel beoordeelt. Door deze tests te combineren, ontstaat een completer beeld van de kandidaat of medewerker.
  • Optimale match met functievereisten: Door zowel persoonlijkheidskenmerken als cognitieve vaardigheden te evalueren, kan het bedrijf beter bepalen of een kandidaat geschikt is voor een specifieke functie. Dit helpt bij het voorkomen van mismatches én het vergroten van de kans op succes in de rol!
  • Gerichte ontwikkeling en begeleiding: Met inzicht in de drijfveren, persoonlijkheid en capaciteiten van medewerkers, kan het bedrijf gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen opstellen. Dit helpt bij het bevorderen van individuele groei en het maximaliseren van het potentieel van werknemers binnen jouw bedrijf.
  • Objectieve besluitvorming: Door gebruik te maken van gestandaardiseerde tests, kan jouw organisatie objectievere beslissingen nemen op het gebied van werving, promoties en loopbaanontwikkeling. Dit minimaliseert de invloed van vooroordelen en subjectiviteit in het selectieproces.
  • Efficiëntie in het wervingsproces: Hoewel het uitvoeren van meerdere tests initiële investeringen met zich meebrengt, kan het op de lange termijn de efficiëntie van het wervingsproces vergroten. Het helpt bij het identificeren van geschikte kandidaten en vermindert het risico van verkeerde aanwervingen.

Kortom, door een combinatie van drijfverentests, persoonlijkheidstests en capaciteitentests te gebruiken, kan je betere  beslissingen nemen op het gebied van werving, selectie, ontwikkeling en behoud van talent.

Het combineren van deze assessments door middel van dit pakket is ook nog eens een stuk voordeliger! 

Hoe werkt dit assessment?

 

Bekijk onze pagina over onze drijfverentest en lees meer over de inhoud van de capaciteitentest en de persoonlijkheidstest.

Wat kost dit pakket?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  • € 235,00 exclusief BTW.

Combineer dit pakket met

Ook is dit pakket te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?