Junior HR consultant

Vacature Recruitment specialist

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil je een dynamische en gevarieerde rol waarin jouw professionele groei in een stroomversnelling komt? Word jij warm van een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en vrijheid? Dan is de rol van recruitment specialist je op het lijf geschreven. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Over de functie van Recruitment specialist

In de rol van recruitment specialist ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Jij bent de sleutelfiguur die ondernemers ondersteunt bij zowel het aantrekken als behouden van talentvol personeel. Als zowel operationele als strategische sparringpartner vervul je een cruciale rol. Naast jouw werkzaamheden voor de klanten ben jij ook het aanspreekpunt voor alle collega’s met betrekking tot recruitment. Sta je open voor het aanpakken van andere HR-vraagstukken? Geen probleem, daar liggen ook mogelijkheden.

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen beschikbaar om te brainstormen en om van elkaar te leren.

Wij staan open voor zowel fulltime kandidaten als ambitieuze werkstudenten! Deze functie is namelijk ook goed te combineren met een studie indien gewenst.

Waarom kiezen voor de functie van Recruitment specialist?

  • Startsalaris tussen de €2800 en €3300 met bonusregeling
  • Werken in een divers team van HR adviseurs
  • Vrij te besteden opleidingsbudget
  • Werken bij verschillende klanten
  • Leuke teamuitjes en activiteiten
  • Meedenken in een snelgroeiend en jong bedrijf
Werken bij verschillende klanten
€2.800 - €3.300 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

  • Opleiding op HBO of WO niveau
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen recruitment
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken bij klanten
  • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Ons sollicitatieproces

Je solliciteert 
Yes! Deze functie is jou op het lijf geschreven, dus je kunt niet wachten om te solliciteren. Hoe doe je dat? Van ons hoef je geen uitgebreide motivatie te schrijven. Stuur jouw cv of LinkedIn met korte toelichting naar werken@dehrclub.nl, dan nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

Het eerste contact 
Na jouw sollicitatie kun je een belletje van ons verwachten. We zullen je een handjevol vragen stellen om je alvast wat beter te leren kennen. Bij een positieve indruk word je direct uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Een eerste kennismaking 
Gedurende de eerste kennismaking leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij vertellen jou alles over ons mooie bedrijf en de functie-inhoud, en jij vertelt ons over jezelf. We zoomen tijdens dit gesprek enerzijds in op jouw werkervaring en/of stages en anderzijds zijn we ook heel benieuwd naar jou als persoon. Natuurlijk kan jij ook al je vragen stellen.

Het tweede gesprek 
Een positief eerste gesprek gehad? Dan word je binnen enkele dagen uitgenodigd voor een tweede gesprek. We vragen je van tevoren om een online assessment te maken die tijdens het gesprek gebruikt zal worden om dieper in te gaan op jouw persoonlijkheid.

Is er een match?
Passen wij helemaal bij elkaar? Dan doen wij jou graag een aanbod! Je ontvangt alle informatie rondom salaris, arbeidsvoorwaarden en het handboek in de mail.

Hierna kun je van start bij onze club! 

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen waarvan 2 stagiaires. Hiervan zijn twee mensen de adviseurs van het bedrijf. Ervaren ondernemers die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we het bedrijf écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.  

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe recruitment specialist? Stuur dan een mailtje naar werken@dehrclub.nl 

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende. 

Op de hoogte blijven?