Senior HR consultant

Vacature: senior HR consultant

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging? Een dynamische en afwisselende rol die aanspraak doet op jouw verander- en verbindingskracht? Een brede en uitdagende functie in een omgeving waarin veel gebeurt en nog veel meer moet gebeuren? Lees dan vooral verder. De functie van Senior HR consultant is jou op het lijf geschreven!

Over de functie van senior HR consultant

In de functie van senior HR Consultant ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Je draagt bij aan de uitvoer en verdere ontwikkeling van de HR bedrijfsvoering. Dagelijks help je ondernemers met de meest uiteenlopende (strategische) personeelsvraagstukken en weet je deze te vertalen naar concrete HR-oplossingen.

Van tactisch tot strategisch niveau. Jij bent de sparringpartner die de ondernemer adviseert en ondersteunt zodat organisatiedoelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het (her)formuleren van HR beleid, opzetten van een HR afdeling, de implementatie van een Performance Management systeem, het opzetten van een loyalty programma of advisering in verzuimbegeleiding.

Naast het werk voor de klanten draag je proactief bij aan de begeleiding en ontwikkeling van onze junioren. Door vaktechnische begeleiding en het reviewen van adviezen, help je om onze algehele dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen beschikbaar om te brainstormen en om van elkaar te leren.

Waarom kiezen voor de functie van senior HR consultant?

  • Startsalaris tussen de €3.500 en €5.000 met bonusregeling
  • Werken in een divers team van HR adviseurs
  • Vrij te besteden opleidingsbudget
  • Werken bij verschillende klanten
  • Leuke teamuitjes en activiteiten
  • Meedenken in een snelgroeiend bedrijf
Afwisselende uitdagende klanten
€3.500 - €5000 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

  • Opleiding in de richting van Human Resource management (HBO of WO)
  • 5+ jaar werkervaring
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken bij klanten
  • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we het bedrijf écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe Senior HR consultant? Stuur dan een mailtje naar hr@dehrclub.nl.

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?