Senior HR consultant

Vacature: senior HR consultant

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging? Een dynamische en afwisselende rol die aanspraak doet op jouw verander- en verbindingskracht? Een brede en uitdagende functie in een omgeving waarin veel gebeurt en nog veel meer moet gebeuren? Lees dan vooral verder. De functie van Senior HR consultant is jou op het lijf geschreven!

Over de functie van senior HR consultant

In de functie van senior HR Consultant ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Je draagt bij aan de uitvoer en verdere ontwikkeling van de HR bedrijfsvoering. Dagelijks help je ondernemers met de meest uiteenlopende (strategische) personeelsvraagstukken en weet je deze te vertalen naar concrete HR-oplossingen.

Van tactisch tot strategisch niveau. Jij bent de sparringpartner die de ondernemer adviseert en ondersteunt zodat organisatiedoelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het (her)formuleren van HR beleid, opzetten van een HR afdeling, de implementatie van een Performance Management systeem, het opzetten van een loyalty programma of advisering in verzuimbegeleiding.

Naast het werk voor de klanten draag je proactief bij aan de begeleiding en ontwikkeling van onze junioren. Door vaktechnische begeleiding en het reviewen van adviezen, help je om onze algehele dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen beschikbaar om te brainstormen en om van elkaar te leren.

Waarom kiezen voor de functie van senior HR consultant?

  • Startsalaris tussen de €4.000 en €5.000 met bonusregeling
  • Werken in een divers team van HR adviseurs
  • Vrij te besteden opleidingsbudget
  • Werken bij verschillende klanten
  • Leuke teamuitjes en activiteiten
  • Meedenken in een snelgroeiend bedrijf
Afwisselende uitdagende klanten
€4.000 - €5.000 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

  • Opleiding in de richting van Human Resource management (HBO of WO)
  • 5+ jaar werkervaring
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken bij klanten
  • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Ons sollicitatieproces

Je solliciteert 
Yes! Deze functie is jou op het lijf geschreven, dus je kunt niet wachten om te solliciteren. Hoe doe je dat? Van ons hoef je geen uitgebreide motivatie te schrijven. Stuur jouw cv of LinkedIn met korte toelichting naar werken@dehrclub.nl, dan nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

Het eerste contact 
Na jouw sollicitatie kun je een belletje van ons verwachten. We zullen je een handjevol vragen stellen om je alvast wat beter te leren kennen. Bij een positieve indruk word je direct uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Een eerste kennismaking 
Gedurende de eerste kennismaking leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij vertellen jou alles over ons mooie bedrijf en de functie-inhoud, en jij vertelt ons over jezelf. We zoomen tijdens dit gesprek enerzijds in op jouw werkervaring en/of stages en anderzijds zijn we ook heel benieuwd naar jou als persoon. Natuurlijk kan jij ook al je vragen stellen.

Het tweede gesprek 
Een positief eerste gesprek gehad? Dan word je binnen enkele dagen uitgenodigd voor een tweede gesprek. We vragen je van tevoren om een online assessment te maken die tijdens het gesprek gebruikt zal worden om dieper in te gaan op jouw persoonlijkheid.

Is er een match?
Passen wij helemaal bij elkaar? Dan doen wij jou graag een aanbod! Je ontvangt alle informatie rondom salaris, arbeidsvoorwaarden en het handboek in de mail.

Hierna kun je van start bij onze club! 

Over de HR club

De HR club is een jonge en snelgroeiende organisatie die bedrijven ondersteunt en adviseert op het volledige spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we het bedrijf écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

De slogan van de HR club luidt: ‘creating happiness together’. Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheid, verbinding en trots essentiële bouwstenen voor een gelukkig leven. De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren door een rol te spelen op gebied van HR binnen organisaties. Om die reden hanteren wij flexibiliteit, ontwikkeling, persoonlijke benadering, eerlijkheid en deskundigheid als onze kernwaarden.

Kun jij je helemaal vinden in onze kernwaarden en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Stuur dan een mailtje naar werken@dehrclub.nl t.a.v. Suusje Arnts. Je hoeft van ons geen hele motivatiebrief te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?