Recruitment & Employer branding

de HR club

Ben jij op zoek naar meer of beter personeel voor jouw bedrijf? Dan ben je bij de HR club aan het juiste adres. Twee van onze diensten zijn namelijk specifiek gericht op het vinden, aantrekken, selecteren en behouden van personeel. Met onze recruitment dienst gaan wij actief voor jouw bedrijf op zoek naar nieuw personeel. Dit doen wij door diverse technieken te gebruiken. Onze Employer branding dienst houdt zich daarentegen juist bezig met de uitstraling van jouw bedrijf, zowel intern als extern. Hierdoor behoudt je het juiste personeel en trek je ook die mensen aan die écht bij jouw bedrijf passen.

Recruitment

Ben jij op zoek naar de beste werknemers voor jouw bedrijf? Maar kun je ze gewoonweg niet vinden? Dan ben je bij de HR club precies op de goede plek! Wij gebruiken professionele technieken om de juiste werknemer voor jouw bedrijf te vinden.

Employer branding

De HR club helpt jou bij het opstellen, onderzoeken en implementeren van jouw werkgeversmerk. Benieuwd wat een werkgeversmerk is en hoe wij dit doen? Lees dan zeker meer over deze dienst.