Assessment: Rollen

Welke rol heb jij het liefst in je werk? Regelen, onderzoeken, uitvoeren of zorg jij juist voor de creatieve ideeën?
Vul de vragenlijst in en krijg zicht op de voor jou best passende rollen.

 

Waar kun je dit assessment voor inzetten?

 

  • Loopbaanontwikkeling – Het assessment geeft meer inzicht in welke rol jij goed kan uitvoeren en welke minder, maar ook welke uitdaging je daarin hebt.
    Gebruik dit assessment tijdens het POP-gesprek om sturing te geven aan je eigen ontwikkeling.
  • Teamontwikkeling – Wat zijn de meest passende rollen voor je teamleden, zet je dit optimaal in? Daarnaast weet je waar de uitdagingen liggen bij je teamleden en hoe je hier op kan inspelen? Zet dit concreet aan het begin van het jaar, of alternatieve nulmeting, in om je teamontwikkeling te boosten.

Hoe werkt dit assessment?

Hoe is het assessment opgedeeld?

Er verschijnen steeds twee uitspraken. Kies welke uitspraak het meest op jou van toepassing zijn. Je hebt drie punten die je mag verdelen tussen de uitspraken. Hoe meer punten je een uitspraak geeft, hoe beter deze uitspraak bij jou past.

  • Bestaat uit 36 uitspraken
  • Duurt 15 minuten

 

Wat voor uitkomst biedt het assessment?

Dit assessment geeft inzicht in de rollen waarin jij je prettig voelt of juist minder. Ben je bijvoorbeeld eerder creatief en kun je jezelf onderscheiden door originaliteit en verbeeldingskracht? Verzorg jij je werkzaamheden in de puntjes?Het assessment geeft beeld in jouw rol, welke werkzaamheden bij je passen en welke uitdagingen daarbij horen.

 

Wat kost dit assessment?
Een assessment wordt altijd in combinatie met een consultant afgenomen. We raden het sterk aan om het resultaat van het assessment zo goed mogelijk te waarborgen. De consultant legt het assessment uit en voert een gesprek met de persoon die het assessment heeft afgenomen en kan passende adviezen geven om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Kostprijs assessment exclusief consultancy uren:
  • € 55,00 exclusief BTW.

Combineer dit assessment met

Ook is dit assessment te combineren met andere diensten en/of assessments. Daarbij bieden we ook pakketten aan waarin verschillende assessments worden samengevoegd tot een geheel. Klik hieronder voor meer informatie:

Waar moet ik rekening mee houden?

  • Het assessment is een momentopname is en vrij interpreteerbaar. Er kunnen hierdoor opvallendheden zijn en zaken waar medewerkers zich niet in kunnen vinden. Plan altijd een gesprek in na het assessment om de resultaten te bespreken.
  • Een kandidaat heeft het recht om ervoor te kiezen het assessment niet door te sturen naar de werkgever.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een of meerdere van onze assessments? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze accountmanager Roel via roel@dehrclub.nl of 0413-399566 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je liever dat wij jou bellen? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Dit formulier wordt beschermd door reCaptcha (privacy en voorwaarden)

Op de hoogte blijven?