Consultant salarisadministratie

Vacature Consultant salarisadministratie

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Een dynamische en afwisselende rol waarin jouw ontwikkeling een vogelvlucht gaat maken? Een brede en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid? Duik jij daarnaast graag in de salarisadministratie? Zoek dan niet verder: de functie van Consultant salarisadministratie is jou op het lijf geschreven! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! 

Over de functie van Consultant salarisadministratie

In de functie van Consultant salarisadministratie ga je aan de slag bij diverse klanten op locatie. Met jouw expertise help je ondernemers met het optimaal inzetten van hun personeel en ondersteun je bij de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.  

Zowel operationeel als strategisch: jij bent dé aangewezen sparringpartner! Jij zorgt voor een correcte en kwalitatieve salarisadministratie van onze klanten. Met jouw helikopterview weet je rekening te houden met alles wat bij de salarisadministratie komt kijken. Jij geniet ervan om jouw klanten verder te helpen wanneer zij vastlopen. Zo doe je allerlei opdracht over onder meer loonstroken en informeer je jouw klanten proactief over eventuele cao-wijzigingen. Naast salarisadministratie kan je jouw werkzaamheden combineren met personeelsadministratie of HR-advies. Zo blijft jouw rol lekker divers.  

Een uitdagende rol, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Ons team bestaat uit HR professionals met een breed scala aan ervaring en expertises. Elk van hen staat voor jou klaar om te brainstormen en om van elkaar te leren. Wij hechten namelijk grote waarde aan kennisdeling.  

Waarom kiezen voor de functie van Consultant salarisadministratie?

 • Wij bieden jou een mooi startsalaris tussen de €2800 en €3500 bruto per maand; 
 • Daarbij ontvang je ook een bonusregeling;  
 • Jouw input wordt gewaardeerd! Er is veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;  
 • Een rol binnen een hecht, ambitieus en enthousiast team van HR Consultants;  
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget;  
 • De kans om binnen verschillende salarisadministratie-keukens een kijkje te nemen;  
 • Om de maand een georganiseerd team-uitje; 
 • Reiskostenvergoeding, waarbij je € 0,21 woon-werkverkeer en €0,42 van en naar de klant krijgt;  
 • De mogelijkheid om jouw thuiswerkplek in te richten. Zo ontvang je van ons een laptop, toetsenbord, scherm en andere aanvullende benodigdheden.  
Vrij te besteden opleidingsbudget
€2.800 - €3.500 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding
 • Je bent in bezit van een PDL- certificaat en kennis van diverse salarisadministratiesystemen
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring
 • Je bent communicatief vaardig, gaat secuur te werk en hebt actuele en kennis van relevante wetgeving
 • Je woont maximaal 75 kilometer van Den Bosch

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen waarvan 2 stagiaires. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we de klant écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe Recruitment & Employer branding specialist? Stuur dan een mailtje naar hr@dehrclub.nl.

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?