Ontmoet Dani

Jr. HR Business Partner

Dani is in 2022 als éérste medewerker gestart als Jr. HR Businesspartner binnen de HR club.

Dani is begonnen met de opleiding Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Na een half jaar kwam hij erachter dat het werkveld niet bij hem paste. Hij is altijd nog wel geïnteresseerd in de techniek en wil er nog steeds meer over leren, maar niet voor zijn werk. Dani is toen begonnen met de opleiding Human Resource & Business Management aan de Hogeschool Saxion waarvoor hij in 2021 afstudeerde. Dani heeft een dienstverlenende persoonlijkheid, hij zet zich altijd enorm in om anderen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten. Dit is voor hem de voornaamste reden waarom hij voor het HR-vak heeft gekozen. Hij wilt graag de schakel tussen de organisatie en haar medewerkers zijn als neutrale partij, zodat de werksituatie voor beide partijen werkt naar behoren. Dit doet hij niet alleen in een werkomgeving, maar ook in privésituaties probeert hij mensen zoveel mogelijk dezelfde taal te laten praten. Onbegrip is namelijk in de ogen van Dani een van de grootste oorzaken van onnodige problemen.

Dani heeft al heel wat ervaring opgebouwd en dit begon allemaal bij de Albert Heijn. Hij merkte op dat nieuwe collega’s niet altijd op een goede manier werden ingewerkt. Er was namelijk een erg oud inwerkprogramma wat niet meer paste bij de uitstraling en de visie van het bedrijf. Dani is toen op eigen initiatief werkzaamheden en competenties gaan inventariseren. Samen met het team hebben ze hier een compleet overzicht van gemaakt wat vervolgens als inwerkprogramma werd gebruikt. Na wat verschillende HR-stages is Dani begonnen bij een zorggroep waar hij is aangenomen in de dubbelrol van medewerker personeelsadministratie én HR-adviseur. Door veel initiatief te tonen heeft Dani in een zeer korte tijd veel verantwoordelijkheden naar zich toegestrokken. Hierna is hij bij de HR club komen werken.

Binnen de HR club is Dani jr. HR Business Partner en HR Consultant, wat betekent dat hij zowel meedenkt over de ontwikkeling van de organisatie en dat hij zich inzet voor verschillende opdrachten bij klanten. Het begeleiden van lastige gesprekken vindt Dani erg leuk om te doen, je ziet bijna in iedere organisatie wel een relatie tussen manager en medewerker die niet helemaal lekker loopt. Hij betrekt zichzelf er daarom graag al vroeg bij, zodat er vanaf het begin geen miscommunicatie ontstaat.

Als Dani niet aan het werk is onderhoud hij voornamelijk zijn sociale contacten. Hij is opgegroeid in Enschede, maar woont nu in Arnhem, dus hij vindt het belangrijk om in de weekenden regelmatig nog familie en vrienden op te zoeken in het oosten. Daarnaast sport Dani graag, gamet hij en bakt hij af en toe. Het verborgen talent van Dani is dat hij kan beatboxen en de quote die bij hem past is; ”het leven is één groot feest”, wat helemaal aansluit bij de slogan van de HR club. Over tien jaar ziet Dani het leven voor zich als huisje-boompje-beestje met iemand waarmee hij gelukkig mee is. Op werkgebied vindt Dani het belangrijk dat hij zich continu blijft ontwikkelen en ook zijn eigen verantwoordelijkheden heeft.