Ontmoet Dominique

Senior Recruitment & Employer Branding Specialist

Dominique is sinds juni 2023 bij de HR club werkzaam. Met haar vele jaren ervaring in de recruitment werkt ze bij ons onder de functie senior Recruitment & Employer Branding Specialist.

Dominique wordt in het dagelijks leven over het algemeen ‘’Do’’ genoemd, een stuk makkelijker voor iedereen. Bij haar thuis wordt ze Kiek genoemd, ze kon vroeger toen ze klein was haar eigen naam niet uitspreken en maakte er dan ‘’Kiek’’ van. Dominique is een echte doorzetter, ze is namelijk op mbo niveau 3 begonnen met studeren en heeft uiteindelijk een Engelstalige HBO studie afgerond. Het begon allemaal met Schoonheidsspecialiste, daarna niveau 4 Allround Schoonheidsspecialist, daarna door op het HBO met Toegepaste Psychologie en als laatste HBO International Leisure Management. Binnen het HR vak heeft Dominique al erg veel ervaring opgedaan als het gaat om recruitment.

Maar waarom de keuze voor HR? ‘’Heel sociaal aspect, werk waarbij je een belangrijk verschil kan maken voor een ander. Niet alleen op werkgebied, maar ook binnen relaties binnen een bedrijf’’. Dit was voor Dominique dé reden om voor het HR vak te kiezen. Het leukste aan het HR vak is dat je een open speelveld hebt om in te werken; als je voor een bedrijf de volledige recruitment moet opzetten met daarbij het behaalde resultaat. Het leukste bij de HR club zijn volgens Dominique de mensen. Ze werd gelijk met open armen ontvangen en ze voelde zich gelijk op haar gemak. Zelf is ze ook echt een open boek en kan met iedereen een praatje maken en lachen, ze benaderd graag ook dingen met een humoristische blik.

Dominique wilde als kind graag tandarts worden. Iedereen was altijd bang voor de tandarts, behalve zijzelf. Dominique vond het juist een feestje om naar de tandarts te gaan, alleen toen ze erachter kwam welke werkzaamheden er nog meer bij kwamen kijken had ze hier geen interesse meer in. Als Dominique niet aan het werk is, is ze bezig met haar eigen kleine creatief bedrijfje met tweedehands glaswerk. Daarnaast houdt ze zich bezig met sporten, zoals paddelen en fitnessen, lezen, koken en lekker eten.

Je kunt Dominique wakker maken om echt op avontuur te gaan, zoals dingen te ondernemen en nieuwe dingen te ontdekken. Dominique staat daarom ook graag positief en avontuurlijk in het leven. Over tien jaar ziet ze zichzelf als volledige zelfstandige werken en een vrij ingericht leven leiden. Met haar avontuurlijke blik zou ze over tien jaar graag in het buitenland werken en wonen.