Ontmoet Noah

Marketing Stagiair

Noah (ook wel Nootje genoemd door zijn vrienden) loopt stage binnen de HR club. Hij volgt momenteel een Associate Degree opleiding Marketing management en komt bij ons zijn eerste jaar afronden. De praktijkgerichte aanpak van een Associate Degree geeft hem de mogelijkheid om al in zijn eerste jaar kennis te maken met het werkveld.

Eerder heeft Noah de opleiding Journalistiek gevolgd. Hij dacht zijn passie voor het schrijven van teksten voort te kunnen zetten als journalist, maar mistte uiteindelijk een stukje creatieve vrijheid en toekomstperspectief. Dit heeft hem doen besluiten de opleiding marketing management te gaan volgen, hier ervaart hij wel dat stukje creatieve vrijheid.

Als kleine jongen droomde hij ervan om profvoetballer te worden, maar deze droom viel al op jonge leeftijd in duigen toen hij uiteindelijk doorkreeg dat de top van het voetbal niet voor hem was weggelegd. Toch is hij nog wekelijks op het voetbalveld te vinden waar hij met veel van zijn vrienden voetbalt.

Buiten zijn stage is hij dus vaak met zijn vrienden te vinden, waarmee hij veel naar feestjes gaat of gezellig een drankje mee doet. Om tot rust te komen gaat hij het liefst gamen of kijkt hij een film of een serie.

Zijn favoriete drankje is een koud biertje na de voetbalwedstrijd, dan zijn ze volgens hem het lekkerst en het brengt natuurlijk ook een hoop gezelligheid met zich mee. Het liefst wordt hij niet wakker gemaakt, maar als het echt moet kan je hem wakker maken voor een ijskoude Red Bull. Dit drinkt hij dan doordeweeks ook het liefst om genoeg energie te krijgen om de week door te komen.

Zijn keuze om bij de HR club stage te komen lopen was al snel gemaakt, de sfeer en de gehele bedrijfscultuur die er hangt sprak hem heel erg aan. Door het jonge team is hij hier erg op zijn gemak en is er naast het werk ook tijd voor een praatje of een potje tafeltennis.