Ontmoet Celine

Recruitment Specialist/ HR Consultant

Celine is in januari 2023 gestart als HR Consultant/ Recruitment specialist binnen de HR club. Als snel kreeg zij de bijnaam ‘’Ce’’ en paste zij met haar aanstekelijke lach helemaal binnen het team! 

Celine heeft verschillende opleidingen afgerond, namelijk: commercieel medewerker, accountmanager en haar assiociate degree Human Resource Management, tijdens haar HRM-opleiding heeft Celine stagelopen als recruiter. Daarna is ze gaan werken als recruitment consultant waar ze zich voornamelijk bezig hield met mensen benaderen, gesprekken voeren, afspraken maken met klanten en klanten binnen halen. Hier kwam ook een deel sales bij kijken, een écht manusje-van-alles! 

Celine vindt het leuk om met mensen in contact te zijn en dit is daarom ook één van de redenen waarom ze voor het HR-vak heeft gekozen. Daarnaast vindt ze het als recruiter leuk om mensen te helpen aan een toffe baan. Ze wil haarzelf graag nog verder ontwikkelen in HR, hierdoor zal ze ook inzetbaar worden als HR-medewerker.  

Het gehele proces; van mensen zoeken, benaderen tot het ontvangen van positieve reacties zijn de favoriete werkzaamheden van Celine. Ze vindt het leuk om een kandidaat enthousiast te maken om voor een functie te gaan. Bij de HR club werk je voor verschillende klanten en op verschillende locaties, hierdoor is er veel afwisseling, daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. ‘’Door het leuke en jonge team van de HR club begrijp je elkaar goed en kun je elkaar aanvullen’’. Celine is een echte sfeermaker en staat altijd voor iedereen klaar, zowel tijdens als na werktijd.   

Voetbal kijken is het liefste wat Celine doet als ze niet aan het werk is. Hierdoor is haar verborgen talent dat ze alles over voetbal weet, als kind wilde Celine dan ook niks liever dan professioneel voetbalster worden. Het leek Celine ook altijd leuk om stewardess te worden, alleen omdat je dan vaak weg bent van huis, was dit de reden voor Celine om hier niet voor te gaan.