Ontmoet Ross

Werkstudent Sales

Ross is een van de twee Sales werkstudenten bij de HR club. Ross wordt bij ons op kantoor ook wel Rossje genoemd. Hier is hij zelf ook groot fan van ;). Ross is begonnen aan de Havo, nadat hij hier niet de gewenste resultaten had bereikt na al het harde werken wat hij erin heeft gestoken heeft Ross besloten om na Havo 4 verder te gaan met een MBO opleiding. Hij vond marketing en sales altijd al interessant, hierom is hij toen begonnen aan de opleiding Marketing & Communicatie. Nadat hij deze opleiding succesvol heeft afgerond is hij begonnen met de HBO opleiding Commerciële Economie, hier zit hij nu in zijn 3e leerjaar.

Met HR heeft Ross nog geen ervaring. De reden waarom hij voor deze Sales stage heeft gekozen is dat hij de lessen over sales op school enorm interessant vond en hier graag meer over wilde leren. Bij zijn stage is hij vooral bezig met de koude acquisitie, leadinfo nabellen en geschikte vacatures zoeken. Maar Ross moet ook hard werken aan zijn schoolopdracht waarbij hij een verbetering of gemiste kans moet aanpakken binnen het bedrijf.

Wat hij het fijnst vindt aan zijn werk bij de HR club is dat hij bij alle werkzaamheden een kijkje mag nemen en dat hier veel variatie in zit. Geen een dag is hetzelfde! Ook vindt Ross de werksfeer bij de HR club enorm fijn. Door het jonge team voelt hij zich erg op zijn gemak en is er regelmatig tijd voor een lolletje, naast al het harde werken natuurlijk. Ross vindt zichzelf ook een goede collega voor de HR club omdat hij zelf ook altijd in is voor gezelligheid en hard kan werken wanneer nodig.

Toen Ross klein was wilde hij graag werken bij de brandweer. Dit kwam door zijn vader, die ook werkzaam was bij de brandweer en hier Ross altijd spannende verhalen over vertelde.

Waar je Ross ‘s nachts voor wakker kan maken? Dat is sushi of zijn lievelingsdrankje Coolbest Mango! Ook houdt hij heel erg van het afspreken met vrienden. Met zijn vrienden gaat hij graag naar een festival en in de zomer gaan ze vaak samen wakeboarden.

Over 10 jaar ziet Ross zichzelf nog steeds wonend in zijn huidige woonplaats en ergens werkend op de marketing of sales afdeling. Wellicht zou Ross ook wel een eigen bedrijf willen in deze branche!