Ontmoet Wouter

Recruitment & Sales Specialist

Wouter is in mei 2023 gestart bij de HR club en is gespecialiseerd in recruitment en sales.

Wouter heeft de bachelor Financieel Service Management afgerond op De Haagse Hogeschool. Daarna heeft hij een post- hbo studie op gebied van financieel management en accounting afgrond, maar nog steeds is hij niet uitgeleerd! Op dit moment volgt hij namelijk de opleiding HR verander- en innovatiemanagement om zijn kennis van HR nog verder uit te breiden.

Binnen het HR vak heeft Wouter voornamelijk ervaring met de commerciële kant van HR, zoals HR personeelszaken, recruitment, employer branding en marketing. Bij zijn vorige werkgever was hij dan ook verantwoordelijk voor de relatiemanagement en accountmanagement. Maar waar komt deze passie van HR vandaan? Wouter heeft altijd al interesse gehad in de HR personeelszaken, het heeft namelijk diepgang en het is persoonlijk. Daarnaast kan je jezelf hier ook in blijven ontwikkelen en dit is iets wat Wouter erg belangrijk vindt.

Wat maakt het zo leuk om bij de HR club te werken? Volgens Wouter is dat op de eerste plaats de gezelligheid en de sfeer, maar ook zeker het persoonlijke contact en de aandacht die er voor het personeel is. De HR club is een bedrijf wat erg groeiende is en dat maakt het erg motiverend en leuk om hiervoor te werken. De werkzaamheden binnen de functie van Wouter spreken hem ook erg aan, vooral het contact met klanten, maar ook het volbrengen van HR vraagstukken en HR situaties. Wouter is toegankelijk en makkelijk in omgang en dat maakt hem zo’n leuke collega, daarnaast vindt hij het belangrijk om met zijn individuele resultaten het bedrijf vooruit te helpen.

Toen Wouter klein was wilde hij graag dierenarts worden, hij vindt dieren namelijk erg leuk. Wél alleen de zoogdieren, van reptielen moet hij niks hebben en dit was de reden om niet voor dierenarts te studeren. Buiten werktijd is Wouter het liefst met zijn familie en vrienden. Ook is hij druk met sporten; zoals fitness en tennis. Het verborgen talent van Wouter is dat hij goed is in schaken, hij doet dit al sinds jongs af aan en speelde zelfs wedstrijden. Nu vindt hij het nog steeds leuk om te schaken, alleen niet meer op hoog wedstrijd niveau. Je kunt Wouter s ’nachts wakker maken voor eten en in het specifiek een lekker stukje biefstuk. Wouter gaat risico’s niet graag uit de weg, beleggen is iets waar hij zich namelijk erg druk mee bezighoudt.

Wouter komt van oorsprong uit de randstad, maar is naar het zuiden (‘s-Hertogenbosch) verhuisd voor de gezelligheid en de leuke omgeving. Over tien jaar hoopt Wouter nog steeds tevreden te zijn met zijn carrière en werksituatie. Daarnaast nog steeds een gelukkige relatie en hoopt hij oud te worden met de mensen om zich heen. Wouter zou graag een hond willen, maar nu is hier nog geen tijd voor, daarom ziet hij zichzelf over tien jaar graag met een hond in zijn leven.