Ontmoet Colin

Recruitment Specialist

Colin, ook bekend als CD, is werkzaam als Recruitment Specialist bij de HR club. Zijn bijnaam heeft een dubbele betekenis, verwijzend naar cd’s en zijn liefde voor housemuziek. Oorspronkelijk met een achtergrond in sociale studies en sportkunde, begon hij in de sportbranche, maar ontdekte al snel zijn passie voor werken met mensen in de zakelijke context.

Na ervaring opgedaan te hebben bij een uitzendbureau, is Colin nu verantwoordelijk voor werving en employer branding-projecten bij de HR club. Hij geniet van het schakelen in zijn werk, voeren van gesprekken en de analytische aspecten, zoals datagericht werken. Over dit laatste wil hij graag nog meer leren in de toekomst. Zijn jeugddroom was profvoetballer worden, maar blessures leidden hem naar zijn huidige carrière.

Buiten werk is Colin een sportliefhebber, een fan van Ajax, en houdt van avontuur, lekker eten, en sporten. Hij geniet van gezelschapsspellen, koken met zijn airfryer, en heeft recentelijk interesse ontwikkeld in padel en tennis. Ook houdt Colin ontzettend van een goede bak koffie! Met zijn eigen barista-koffiezetapparaat is hij graag in de weer om de juiste bonen en aroma’s samen te voegen tot een heerlijke kop koffie.

‘The only limit is your own imagination’

Colin heeft er bewust voor gekozen om bij de HR club te werken vanwege de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, diverse werkzaamheden binnen bedrijven, inspirerende sfeer, en de vrijheid die het werk als consultant met zich meebrengt. Zijn passie ligt in het schakelen met diverse mensen en organisaties binnen het HR-vakgebied, waarbij hij voldoening haalt uit het meedenken over processen. Zijn doel is een ervaren HR-consultant te worden en bedrijven te ondersteunen bij hun HR-groei.

Colin’s levensmotto, “The only limit is your own imagination,” weerspiegelt zijn overtuiging dat alles mogelijk is als je er écht voor gaat. In tien jaar ziet hij zichzelf als interim HR-manager bij een vooruitstrevende organisatie, betrokken bij personal training en coaching. Hij hoopt te groeien in zijn rol en ervaring als HR-consultant.

Colin waardeert het meest aan zijn werk bij de HR club de betrokkenheid van collega’s bij elkaars ontwikkeling en de gedeelde focus op het helpen van anderen. Hij is trots op de bevlogenheid en positieve drive van zijn collega’s, die niet alleen als vrienden aanvoelen, maar ook op een professionele manier samenwerken.