Ontmoet Margot

Medior HR Consultant

Margot is sinds december 2022 in dienst bij de HR club in de functie van medior HR Consultant. 

Marrie, DJ Margie oftwel Margot, wordt door haar vriendinnen DJ Margie genoemd, omdat ze voor de grap met carnaval achter een DJ-set ging staan waarna haar vriendinnen hebben besloten haar zo te noemen.  

Margot heeft een mbo-opleiding Directiesecretaresse en Managementassistent niveau 4 gevolgd, waarna zij vervolgens de HBO-opleiding Human Resource Management op Fontys Eindhoven afgerond. Margot wil haar kennis nog verder uitbreiden en volgt daarom de post-hbo opleiding Arbeidsmarktcommunicatie. Gedurende deze opleiding leer je meer over de interne branding, zoals over de uitstraling van een bedrijf en hoe je social media hierbij kunt inzetten. 

Tijdens de mbo-studie heeft Margot stagegelopen bij een uitzendbureau. Voornamelijk het gedeelte om mensen te begeleiden in hun proces naar hun werk (recruitment) vond zij erg interessant en besloot daar meer over te willen leren. Hierna is zij gestart aan de opleiding HRM. Ze heeft hier de minor Engels gevolgd en ook verschillende stages gedaan. Haar eerste stage was op een recruitment afdeling waar ze verantwoordelijk was voor de recruitment voor zowel Nederland als buitenland en dit vond ze erg leuk. Haar tweede stage was op een HR-afdeling waarbij ze met alle HR-facetten van doen had en dit beviel haar ook erg goed. Hier heeft ze namelijk daarna nog ongeveer 2,5 jaar gewerkt. Na deze jaren heeft een half jaar op de HR-afdeling van een zorgorganisatie gewerkt en waarna ze bij de HR club terecht is gekomen.  

Binnen de HR club is Margot werkzaam als medior HR Consultant en is ze werkzaam bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast voert ze sollicitatiegesprekken bij de HR club zelf en is ze verantwoordelijk voor het fotografieplan. Fotograferen is een hobby van Margot en zij heeft ook alle foto’s van onze website gemaakt, daarnaast maakt ze ook foto’s bij klanten. Het creatief bezig zijn en de fotografie gerelateerde dingen zijn daarom ook de favoriete werkzaamheden van Margot. Het team en de verbondenheid met mensen die hetzelfde voor ogen hebben maakt het zo leuk om voor de HR club te werken. Margot is altijd blij als het kantoor dag is en dat ze al haar collega’s weer ziet, ze heeft dan ook met iedereen een heel goede klik.  

Buiten werktijd wandelt Margot het liefst met de hond en met een podcast in haar oren. Ook is zij graag creatief bezig (zoals fotograferen en schilderen), maar ook kookt en bakt ze graag en heeft een bioscoop abonnement. Het verborgen talent van Margot is dat ze goed kan zingen. Over tien jaar ziet ze zichzelf als een ervaren HR-adviseur in een groot bedrijf en nog steeds samen met haar vriend blij en gelukkig.