Ontmoet Laura

Werkstudent HR

Laura, ook wel Lau genoemd door vrienden en collega’s, is een waardevol lid van ons team bij de HR club! Met een achtergrond in personeelswetenschappen is ze nu gestart met een master in Labour Law and Employment Relations. Laura brengt als HR Werkstudent haar passie voor het menselijke aspect mee, waarbij ze zich bezighoudt met interne werving, onboarding en projecten zoals employer branding en AVG.

Al van jongs af aan droomde ze ervan om modeontwerpster te worden, toch ontstond haar loopbaan in HR vanwege haar interesse voor menselijk gedrag en relaties. Het liefst geniet Laura buitenom werk van weekendjes weg, sportlessen zoals spinning en xCore en het delen van boeken in haar boekenclub.

‘Alles komt uiteindelijk goed.’

Laura heeft een voorliefde voor lekkere cocktails, en is érg goed in het onthouden van songteksten. Haar motto luidt: “Alles komt uiteindelijk goed”, daarmee straalt Laura vooral vertrouwen en positiviteit uit in alles wat ze doet. De informele sfeer, de mogelijkheid om te groeien binnen een jong en dynamisch team en de waarde die wordt gehecht aan ieders ideeën en bijdragen, waren voor haar de belangrijkste aanleiding om te gaan werken bij de HR club.  

Laura waardeert vooral de deskundigheid, flexibiliteit en persoonlijke benadering die ze bij de HR club vindt, evenals de afwezigheid van hiërarchie en de openheid om met elkaar samen te werken en van elkaar te leren. Met haar bijdragen aan projecten zoals het MTO en haar dagelijkse interacties met collega’s, draagt Laura bij aan de missie en waarden van ons bedrijf, terwijl ze zelf blijft groeien en leren in een ondersteunende en stimulerende omgeving.