Ontmoet Marijn

Medior HR Consultant

Marijn, ook wel Rini of Marino genoemd werkt sinds februari 2024 bij de HR club als medior HR consultant. Hij heeft de opleiding HRM afgerond bij Avans. Hij heeft gekozen voor het HR werkveld vanwege het sociale aspect in combinatie met het cijfermatige en vakken over recht. ‘Wat mensen drijft, het wie – wat – wanneer en waarom iemand iets doet vind ik interessant’.

Op dit moment houdt Marijn zich bezig met verschillende interne projecten en werkt hij voor diverse klanten om te ondersteunen op gebied van HR of recruitment. In de nabije toekomst werkt hij graag als HR adviseur waar hij zich breed kan inzetten als sparringpartner voor het management en hij zich kan verdiepen in verschillende thema’s.

Al sinds Marijn klein is ligt zijn focus op voetbal. Vroeger deed hij niet anders: na school voetballen met vrienden, trainen bij de club en ook PSV wedstrijden kijken. Je mag hem wakker maken voor lekker eten, als het maar goed gekruid is of spicy. Met name de Indiase of Aziatische keukens zijn favoriet.

‘Komt wel goed’

In zijn vrije tijd is Marijn graag actief, maar ook kan hij genieten van een dagje bingewatchen. Hij is wekelijks op de padelbaan te vinden maar houdt ook van een potje tennis. Ook is Marijn een echte wereldreiziger. Zo heeft hij Indonesië gezien, Cambodja, Thailand en Australië, maar ook Mexico, Costa Rica en Nieuw Zeeland. Desondanks is heeft hij nog een hele waslijst met mooie plekken die hij ooit wil bezoeken. Zijn favoriete drankje is La Trappe Isidor, welke hij graag drinkt samen met vrienden of bij een brouwerij in Tilburg.

De quote ‘komt wel goed’ past bij Marijn, omdat hij niet zo snel last heeft van stress en vertrouwen heeft in zichzelf. Marijn denkt graag na over dingen maar weet dat als hij ergens goed over heeft nagedacht, het sowieso goed komt.

Marijn heeft er voor gekozen om bij de HR club te werken om de consultancy te ervaren. Het kunnen schakelen binnen verschillende branches, klanten en groottes van organisaties is dat hem trekt. Maar ook wilde hij graag bij de HR club werken vanwege het team dat bestaat uit jonge deskundigen die nauw met elkaar samen werken. ‘Iedereen is enthousiast, staat er voor open om mee te denken en daar werk ik graag mee samen’.