Ontmoet Lincy

Eigenaresse van de HR club

Lincy is samen met Suusje een van de eigenaressen van de HR club. Ben jij benieuwd waarom zij haar eigen bedrijf wilde starten? We vertellen je er graag meer over!

Lincy heeft als opleidingsachtergrond Accountancy met de richting RA op de Nyenrode Business Universiteit. Binnen het HR vak heeft ze al veel ervaring opgebouwd, namelijk het in kaart brengen van HR-processen en die automatiseren en verbeteren, recruitment, employer branding maar ook het geven van trainingen over het voeren van pop-gesprekken. 

Samen met Suusje heeft Lincy de HR club opgericht, zij merkten namelijk dat HR binnen veel bedrijven niet optimaal georganiseerd was en juist nu in deze tijd is dit erg belangrijk. Zij zagen veel kansen om de HR te verbeteren bij bedrijven maar dit konden zij natuurlijk niet alleen. Hierdoor zijn Lincy en Suusje hun eigen team gaan opbouwen en zijn zij binnen een jaar uitgegroeid naar een bedrijf met zeven medewerkers. Vandaag de dag is het team achter de HR club inmiddels nog groter geworden en zijn er ook stagiaires aan het team toegevoegd. Lincy is hier erg trots op en de HR club bestaat nu uit een leuk en dynamisch team. In de toekomst zou ze het team nog meer willen uitbreiden, zodat de HR club blijft groeien.   

“See the good”

Lincy houdt zich binnen de HR club bezig met werken bij klanten, communicatie, finance, sales en het aansturen van de medewerkers. Tijdens deze werkzaamheden is er veel afwisseling en dat maakt het werk juist zo leuk, ook heb je veel contact met collega’s. Lincy is altijd in voor een praatje, zowel over zakelijk als privé, daarnaast vindt ze het erg gezellig om met z’n alle te borrelen op de vrijdagmiddag.   

Buiten werktijd is Lincy het liefst aan het sporten, zoals padellen of fitnessen, uiteten met haar vriend of aan het winkelen. Borrelen met haar vriendinnen doet ze ook graag, en hier mag haar favoriete cocktail de pornstar martini niet ontbreken. Lincy kan je ‘s nachts wakker maken om lekker op vakantie te gaan of voor een lekker stuk chocola!. Een quote die Lincy altijd in haar achterhoofd heeft is ‘’see the good’’, en hierdoor ziet ze altijd het positieve in een persoon of situatie.