Ontmoet Mirjam

Backoffice medewerkster

Mirjam heeft de opleidingen paraveterinair en Dier & Management afgerond en heeft daarna ervaring opgedaan in verschillende bedrijven, waaronder als management assistent. Momenteel is ze werkzaam als backoffice medewerker bij de HR club, waar ze zich bezighoudt met interne processen zoals onboarding, verzuim- en verlofadministratie, facturatie en meer. Zo speelt ze ook een rol in de coördinatie van onze verhuizing naar het volgende, grotere kantoor!

In haar vrije tijd geniet Mirjam van tuinieren, wandelen en sporten met haar hond maar ook yoga! Ze is ook moeder van een dochter (4,5) en jongens tweeling (2,5) waarvan ze zelf zegt dat het altijd ‘gezellig druk’ is in huis. Haar passie voor tuinieren uit zich in het verbouwen van verschillende groenten zoals pompoenen, courgettes, tomaten, kruiden en boerenkool. Ze vindt het heerlijk om met haar koptelefoon op in haar moestuin te schoffelen. Daarnaast geeft ze een avond per week breitensport training aan honden en hun eigenaren, waarbij de focus ligt op het gezamenlijk snel afleggen van een parcours. Haar passie voor het trainen van honden is een hobby waar ze van geniet, omdat het zowel mensen als honden enthousiast maakt.

‘Mañana mañana’

Mirjams favoriete drankjes zijn gin tonic in de zomer en rode wijn in de winter. Ze heeft een verborgen talent voor planning, zowel in het huishouden als bij verbouwingsprojecten. Hun eigen verbouwproject betrof het uitbreiden van de woonkamer met 18 vierkante meter, wat door haar planning vlot is verlopen.

Wat betreft de kernwaarden van de HR club waardeert Mirjam vooral de persoonlijke benadering en eerlijkheid. Deze aspecten hebben haar als het ware overtuigd om bij de HR club te komen werken. Ze koos ook voor de HR club vanwege de waardering die ze voelt, de diversiteit van haar collega’s en het feit dat iedereen ambitieus is en bereid is een extra stap te zetten.

In haar werkveld waardeert ze vooral de afwisseling en de mogelijkheid om ad hoc bij te springen waar nodig. Hoewel haar vriend de quote “Mañana mañana” gebruikt, (‘we zien morgen wel’), regelt Mirjam graag alles direct. Over tien jaar ziet ze zichzelf verder ontwikkeld in haar carrière, met meer ruimte voor groei omdat haar kinderen dan ouder zijn.