Ontmoet Robin

Consultant Salarisadministratie

Robin, bij vrienden en familie beter bekend als Bob, is 24 jaar en woont al anderhalf jaar samen met haar vriend in Berlicum. Ze heeft Sportkunde gestudeerd en is nu bezig met een PDL-opleiding om haar kennis van salarisadministratie verder uit te breiden. Bij de HR club is ze Consultant Salarisadministratie en zal ze zich bij haar klanten bezig gaan houden met onder andere salarismutaties, verlof, loonaangiften en contracten.

Als kind wilde Robin altijd al graag moeder  worden. Later wilde ze graag iets in de richting gaan doen van fysiotherapie als verlengde van haar studie. Eigenlijk is ze per toeval in het salarisadministratie-vak gerold omdat ze graag iets anders wilde gaan doen.

Reizen is haar passie; je mag haar altijd wakker maken voor een verrassingsreis naar een nieuw land. Buiten werk houdt zij zich graag bezig met sport. Zo speelt ze graag korfbal, hier traint ze voor maar speelt ze ook wedstrijden. Ook is ze graag gezellig met vrienden en kijkt ze allerlei soorten films, van documentaires tot zwijmel- en kerstfilms.

Op een gezellige date-avond met haar vriend is rode wijn haar favoriete drankje. Haar motto is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”, wat haar aanspoort om nieuwe dingen uit te proberen.

 

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

Over tien jaar ziet ze zichzelf met meer ervaring in haar werk, misschien in een groter huis met mogelijk een kindje erbij. Ze koos voor de HR club vanwege de uitdaging en de fijne werksfeer. Haar passie ligt in het helpen van klanten en het grondig uitzoeken van zaken volgens de regels.

De HR club kernwaarden persoonlijke benadering en eerlijkheid passen het beste bij Robin. De eerste omdat zij het prettig vindt om op een fijne en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Dit alles op een niet té informele manier waarbij je echt jezelf kunt zijn en blijven. Ook waardeert ze eerlijkheid van anderen omdat ze daar alleen maar van kan leren en dat ook helpt bij persoonlijke groei.  Qua deskundigheid wil zij zich nog verder ontwikkelen door meer werkervaring op te gaan doen bij verschillende klanten. Haar doel is om haar deskundigheid te verbeteren en meer ervaring op te doen, vooral in het helder overbrengen van informatie aan klanten.