Ontmoet Daphne

Werkstudent HR

Daphne Poland, ook bekend als Daph, een 19-jarige uit Ammerzoden, is momenteel bezig met haar Associate degree HRM na het afronden van haar Accountmanager niveau 4. Ze werkt als werkstudent bij de HR club om praktische HR-ervaring op te doen, en zal zich voornamelijk bezig houden met onze onboarding, interne projecten en werving en recruitment activiteiten. Vroeger wilde Daphne graag in de zorg werken, maar na stages ontdekte ze dat de eentonigheid haar niet lag. Ze is het HR-vak ingedoken vanwege het sociale aspect, het contact met verschillende personen en de behoefte en wens om anderen te helpen. Als Daphne niet aan het werk is speelt ze graag trompet maar houdt ze ook van een feestje en spendeert ze graag haar tijd met en vriendinnen.

’s Nachts mag je Daphne wakker maken voor een feestje, familie, lekker eten of een borreltje. Haar favoriete drankjes zijn ice tea green mango en pornstar martini, dit laatste drinkt ze dan met name op het terras. Een verborgen talent van haar is muziek maken, iets wat niet iedereen kan. Een quote die bij haar past, komt voort uit haar liefde voor muziek: “Als je muziek hoort, ga je stralen.” Deze quote staat dan ook groot afgebeeld op haar slaapkamer boven het bed. Dit doet haar denken aan een optreden wat ze heeft gegeven met het orkest waar een hele show bij zat en ze prachtige herinneringen aan heeft.

“Als je muziek hoort, ga je stralen.”

Over tien jaar ziet Daphne zichzelf werken in een leuke HR-functie. Ze koos voor de HR club vanwege de mogelijkheid om haar kennis direct in de praktijk toe te passen, iets wat ze ergens anders niet vond. Haar passie ligt in gezelligheid, en ze geniet van het contact met anderen en het helpen door kennis te delen. Een van de kernwaarden van de HR club die het beste bij haar past is flexibiliteit, aangezien ze bereid is haar rooster aan te passen en direct na school door te gaan om te werken. Ze wil zich echter nog verder ontwikkelen op het gebied van HR-deskundigheid.