Ontmoet Jurre

Medior HR consultant

In maart 2023 is Jurre in dienst gekomen bij de HR club met als functie Medior HR Consultant.   

Jurre heeft verschillende opleidingen afgerond. Zo is hij begonnen op het MBO niveau 4 waar hij de opleiding Juridisch Medewerker heeft gevolgd, waarna hij is doorgestroomd naar de opleiding Human Resource Management op het HBO. Als kers op de taart heeft hij daarna ook nog de opleiding Human Resource Studies op de universiteit behaald. Een hele knappe prestatie! Daarbij heeft Jurre een master gevolgd in HR en heeft hij ervaring opgebouwd binnen het HR werkveld. Voordat Jurre bij de HR club werkzaam was, heeft hij twee jaar gewerkt als HR Consultant waarbij hij ervaring heeft opgedaan binnen de payroll. Daarbij heeft hij ook zijn kennis verbreed doormiddel van een SEU-opleiding; basiskennis uitzend- en payrollvak van de uitzendbranche. 

Jurre wilde graag iets doen met de combinatie tussen kantoorwerk en sociaal werk en daarom heeft hij voor het HR-vak gekozen. Binnen de HR club is Jurre HR Consultant en is hij onder andere inzetbaar als HR-adviseur. Hier adviseert hij ondernemers over cao’s, contracten, etc. Bezig zijn met systemen en alles efficiënt te laten werken is de favoriete werkzaamheid van Jurre, daarbij komt kijken dat het werk veel diversiteit biedt. Jurre zorgt binnen de HR club altijd voor een goede sfeer, je kan altijd met hem een grapje maken.  

Leuke dingen als lekker eten, terrassen en sporten zoals hardlopen en fitnessen doet Jurre het liefst buiten werktijd. Op het terras kan een speciaal biertje van Frontaal zeker niet ontbreken. Over tien jaar ziet Jurre zichzelf in het buitenland werken, hij heeft al eerder een half jaar in het buitenland gestudeerd, hierdoor heeft hij al enig ervaring met in het buitenland wonen.