Ontmoet Daan

Werkstudent Sales

Daan is een van de twee Sales werkstudenten bij de HR club. Hij heeft zijn Havo afgerond en is momenteel een 3e-jaars student Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch.

De werkzaamheden van Daan bestaan vooral uit het zoeken van sales opdrachten, het nabellen en mailen van leadinfo, het brengen van plantjes naar potentiële klanten als koude acquisitie en het benaderen van mensen via LinkedIn. Dit doet hij meestal allemaal samen met zijn mede stagiair Ross. Ook werkt hij nog een aantal dagen in de week aan zijn schoolopdracht vanuit Avans.

Wat Daan het leukst vindt aan het stage lopen bij de HR club? Dat is de afwisseling! Hij houdt ervan om niet de hele dag met hetzelfde bezig te zijn en veel verschillende werkzaamheden te kunnen verrichten. Hij vindt het fijn dat er altijd serieus gewerkt wordt wanneer nodig, maar dat er ook zeker tijd is voor wat gezelligheid. Dit komt volgens hem door het jonge en gezellige team van de HR club. Dit vindt Daan een van de leukste dingen aan het werken bij de HR club.

We hebben Daan de vraag gesteld wat hem een leuke collega maakt. Zijn antwoord hierop is dat hij goed kan bepalen wanneer hij serieus moet werken en wanneer het tijd is voor gezelligheid. Ook is hij erg behulpzaam en houdt hij van samenwerken om samen tot een mooi resultaat te komen.

Toen hij vroeger klein was, droomde Daan ervan om profvoetballer te worden en net zo goed te zijn als Luis Suárez. Toch voetbalt Daan nu niet meer. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om leuke dingen te doen met familie en vrienden, lekker uiteten te gaan en een terrasje te pakken, naar festivals te gaan en ook is hij af en toe in de stad te vinden voor een avondje uit.

Over 10 jaar ziet hij zichzelf wonen in een eigen huis, met een mooie auto voor de deur en werkend bij een vaste baan waar hij zijn plezier uithaalt.