Op maat gemaakte recruitment training

HR recruitment training

Bij de HR club begrijpen wij het belang van goed opgeleide professionals binnen het HR vak. Heb jij bijvoorbeeld een HR professional binnen jouw bedrijf die zich graag wil specialiseren op het gebied van recruitment? Dan ben jij bij de HR club op het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide HR recruitment training aan om HR professionals binnen jouw bedrijf te specialiseren in het vinden, aantrekken, selecteren en behouden van personeel. Weet jij al zeker dat jij een training wil volgen of wil je meer informatie, neem dan direct contact op.

Wat doet de HR club?

De HR club ondersteunt andere bedrijven op het gehele gebied van HR. Onze medewerker komen bij jou op kantoor zodat ze het bedrijf en de mensen die er werken écht leren kennen. Hierdoor voelen onze consultants als collega’s binnen jouw bedrijf. Daarnaast is onze werkwijze erg flexibel. Je kiest zelf welke van onze diensten je gebruik wil maken en hoeveel uur je hier een HR professional in wil schakelen. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Binnen de HR club geloven wij dat gezondheid, verbinding & trots essentiële onderdelen zijn voor een gelukkig leven. De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren op het gebied van HR binnen jouw organisatie. Onze slogan is niet voor niets ”creating happiness together”.

 

Wat zijn de voordelen van een recruitment training?

Het nemen van een recruitment training heeft verschillende voordelen:

  • Flexibiliteit: De consultants kunnen inspelen op de specifieke behoeften en omstandigheden van de organisatie en de deelnemers van de training.
  • Ontwikkeling: Onze consultants bieden een gepersonaliseerde en betrokken benadering van leren, waarbij het bevorderen van jou als persoon centraal staat.
  • Deskundigheid: De consultants hebben veel ervaring op het gebied van recruitment en het geven van trainingen, waardoor zij hoogwaardige en effectieve trainingssessies kunnen leveren.
  • Kostenbesparend: Het volgen van een recruitment training kan ervoor zorgen dat er een vermindering plaats vindt van de wervingskosten. Dit komt onder andere doordat er minder tijd en middelen besteed moeten worden aan het werven van mensen.

Hoe werkt een recruitment training?

Onze recruitment professionals brengen de training naar jou toe op de werkvloer, waarbij ze een op maat gemaakt programma ontwikkelen dat perfect aansluit op jou als HR professional. Tijdens deze training zul je van alles leren, zoals het wervings- en selectieproces binnen jouw specifieke arbeidsmarkt, evenals het leren van effectieve strategieën om de juiste mensen aan te trekken voor jouw organisatie en het in contact komen en selecteren van de geschikte kandidaten. De recruitment training wordt verdeeld over meerdere dagdelen, met als doel een zo grondig mogelijke leerervaring te bieden.

Welke trainingen kun jij volgen bij de HR club?

Ben jij benieuwd welke trainingen wij allemaal bij de HR club geven? Onderstaand een overzicht van onze trainingen?

vrouw schrijft op een flipover voor een groep mensen

Recruitment training

  • On the job
  • Op maat gemaakt
  • Meerdere dagdelen
Man en vrouw praten met elkaar met een kopje koffie

POP gesprekken training

  • Op maat gemaakt
  • Individueel of in groepsverband
  • Persoonlijke popformulier

Onze recruitment consultants

Ben jij benieuwd wie onze recruitment consultants zijn? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook ieder specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen.