Ontmoet Lisa

Afstudeerstage HR

Lisa (ook wel Lies of Lieske genoemd) loopt stage binnen de HR club. Zij is bezig met afstuderen van de opleiding Bedrijfskunde. Ze volgt de opleiding in Associate Degree vorm, en daarbij hoort de praktijkgerichte aanpak en de mogelijkheid om na 2 jaar te beslissen of ze wil doorgaan met studeren.

Eerder heeft Lisa de opleiding Media- en Eventmanagement afgerond aan het Sint Lucas. Als kind droomde ze er namelijk van om event manager te worden vanwege haar liefde voor het plannen van dingen, vooral festivals. Tijdens haar studie realiseerde zij zich hoe veeleisend het beroep van eventmanager is, je hebt namelijk bijna nooit vrij in de weekenden en daar hecht Lisa veel waarde aan. Om die reden heeft ze besloten om door te studeren en te kiezen voor bedrijfskunde.

In haar vrije tijd geniet Lisa van ontspannen, voor een heerlijke massage mag je haar altijd wakker maken. Ook krijgt ze energie van sociale activiteiten met familie en vrienden, zoals het bezoeken van festivals. Ook is ze graag sportief en doet ze aan fitness.

Haar favoriete drankje is Lipton Ice Tea met prik, vooral verfrissend na een lange werkdag, terwijl ze op kantoor het liefste gemberthee drinkt. Over 10 jaar ziet ze zichzelf mogelijk als moeder, met een vaste baan en haar eigen huis, waarbij ze blijft ontdekken wat het leven te bieden heeft.

Haar keuze om bij de HR club te werken werd beïnvloed door de positieve cultuur, waar ze zich echt onderdeel voelt van het team. Ze waardeert de open communicatie en de waardering die ze krijgt voor haar werk en inzet van haar collega’s. Ze vindt het leuk dat haar ideeën worden gewaardeerd en dat er goed naar haar wordt geluisterd tijdens samenwerkingen.