Ontmoet Eline

Junior HR Consultant

Eline is 25 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Drunen, maar is na haar studie jaren blijven hangen in Tilburg. Hier woont ze momenteel samen met haar man en twee kinderen. Hier spendeert ze dan ook grotendeels haar vrije tijd mee. Ze gaan graag naar het park om bijvoorbeeld een balletje te trappen. Daarnaast houd ze erg van koken en bakken; ze staat vooral bekend staat om haar smeuïge brownies. Ook maakt ze graag muziek samen met haar man en vrienden.

Eline heeft het eerste jaar van haar opleiding HRM in voltijd gevolgd, waarna ze de rest van haar studie heeft voortgezet in deeltijd zodat ze naast haar studie ook al kon gaan werken. Tijdens haar eerste baan als ondernemersadviseur bij een overheidsproject, waar ze veel heeft geleerd over verandermangement. Hierna is Eline aan de slag gegaan als HR adviseur voor een productiebedrijf, waar ze verantwoordelijk was voor al het operationele binnen het bedrijf en voor de ziekteverzuim en verbeterprocessen. Bij dit bedrijf heeft ze voor haar studie een onderzoek gedaan over in hoeverre er een sterk punten klimaat werd ervaren door de medewerkers. Binnen de HR club zal Eline zowel recruitment als HR brede opdrachten oppakken. Ze wil daarbij bedrijven en medewerkers graag verder helpen.

Vroeger wilde Eline altijd politieagent of rechter worden, omdat ze een sterk rechtvaardigheidsgevoel heeft en zich in wil zetten voor mensen die hulp nodig hebben. Nu wil ze dat gevoel inzetten in haar werk als HR consultant, waarbij ze zowel werknemer als werkgever wil helpen ontwikkelen en groeien. Ze hecht dan ook veel waarde aan menselijke verbinding, iets wat ze van huis uit heeft meegekregen. Dit maakt haar een goede collega. Ze is een luisterend oor en toont  veel interesse in de ander.

De kernwaarden flexibiliteit en persoonlijke benadering spreken Eline het meeste aan. Als moeder van twee kinderen kan het leven soms vrij chaotisch zijn en daarbij helpt een flexibele werkplek. Voor haar is de flexibiliteit die de HR club biedt één van de grote redenen waarom de HR club zo’n fijne werkgever is. Eline is van de persoonlijke benadering, omdat ze graag in gesprek gaat met het individu, om diegene bijvoorbeeld verder te helpen in zijn/haar ontwikkeling.