Tijdelijke HR medewerker inhuren?

Tijdelijke HR medewerker inhuren?

Heeft jouw onderneming tijdelijke ondersteuning nodig op het gehele gebied van HR? Lees hieronder hoe de HR club jouw organisatie kan helpen. Op deze pagina leggen we eerst uit wat de HR club doet, wat de voordelen zijn van een HR consultant, wat de voordelen en diensten zijn van de HR club en welke professionals er bij de HR club werken. Weet jij al zeker dat jij onze hulp kunt gebruiken, neem dan direct contact op.

Wat doet de HR club?

De HR club ondersteunt andere bedrijven op het gehele gebied van HR. Onze medewerker komen bij jou op kantoor zodat ze het bedrijf en de mensen die er werken écht leren kennen. Hierdoor voelen onze consultants als collega’s binnen jouw bedrijf. Daarnaast is onze werkwijze erg flexibel. Je kiest zelf welke van onze diensten je gebruik wil maken en hoeveel uur je hier een HR professional in wil schakelen. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Binnen de HR club geloven wij dat gezondheid, verbinding & trots essentiële onderdelen zijn voor een gelukkig leven. De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren op het gebied van HR binnen jouw organisatie. Onze slogan is niet voor niets ”creating happiness together”.

 

Wat zijn de voordelen van een tijdelijke consultant?

Het inschakelen van een HR medewerker heeft verschillende voordelen:

  • Flexibiliteit: De consultants kunnen worden ingeschakeld voor specifieke projecten of problemen waardoor ze flexibel zijn in hun dienstverlening. Ook is de inzet van onze consultant dagelijks opzegbaar.
  • Expertise en specialisatie: Onze HR consultant zijn expert op het gebied van human resources. Ze nemen hun kennis en ervaring mee om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen.
  • Kostenbesparing: Voor een klein of middelgroot bedrijf kan het in dienst nemen van een fulltime HR-professional erg duur zijn. Het inschakelen van een tijdelijke consultant kan dus ook een kostenbesparende oplossing zijn, vooral als de behoefte aan de HR-gerelateerde dienst niet constant is.
  • Onafhankelijkheid en objectiviteit: Een externe HR-consultant kan onafhankelijk en objectief advies bieden, omdat ze geen direct belang hebben bij interne kwesties binnen het bedrijf. Hierdoor kan de consultant eerlijk advies geven.

Waarom zou ik een tijdelijke HR professional van de HR club inschakelen?

Bij de HR club bieden wij oplossingen voor diverse HR gerelateerde vraagstukken. Zo kan je ons onder andere inschakelen bij het tijdelijk afwezig zijn van iemand op jouw HR afdeling, denk hierbij aan een zwangerschapsverlof of langdurig ziekteverzuim. Daarnaast kan je ons ook inschakelen wanneer jij nog helemaal geen HR afdeling hebt. Heb je bijvoorbeeld een aantal uurtjes per week hulp nodig voor HR gerelateerde zaken, ook dan staan we voor je klaar.
Maar waarom juist voor de HR club kiezen? Zoals je bovenaan hebt kunnen lezen zijn er diverse voordelen voor het inhuren van een HR professional. Bij de HR club onderscheiden wij ons doordat we flexibele contracten hebben, altijd eerlijk zijn naar elkaar en naar de klant en alleen factureren wat we ook daadwerkelijk gewerkt hebben. Wil jij ons bijvoorbeeld inschakelen voor recruitment? Dan vragen wij geen fee, jij bepaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Ben jij benieuwd naar wat de HR club voor jou kan betekenen?

Waar kun je de HR club allemaal voor inschakelen?

Ben jij benieuwd wat wij dan allemaal bij de HR club doen en waar je een tijdelijke HR medewerker voor kunt inschakelen? Onderstaand een overzicht van onze diensten.

Recruitment & employer branding

Heb jij hulp nodig met het aantrekken en behouden van medewerkers? Dan kunnen wij jou helpen met recruitment en of employer branding.

Linde aan het werk achter de computer

HR administratie

Heb jij hulp nodig met jouw HR administratie? Wij ondersteunen op zowel personeelsadministratie als salarisadministratie.

HR advies

Onze medewerkers adviseren jou graag omtrent HR gerelateerde zaken. Wij geven HR advies, arbeid juridisch advies en wanneer mogelijk met behulp van HR advies.

HR gezondheid

Onze HR consultant adviseren jou graag over de gezondheid van jouw medewerkers. Je kunt de HR club inschakelen voor verzuim, vitaliteit & duurzame inzetbaarheid.

Drie mensen die zittend op een bankje met elkaar aan het overleggen zijn.

HR-gesprekken

Binnen HR voor je verschillende gesprekken, wij helpen hier bij. Zo kunnen wij fungeren als extern vertrouwenspersoon, ondersteunen bij de gesprekkencyclus en het uit handen nemen van talentmanagement.

HR-trainingen

Kennisdeling vinden wij erg belangrijk binnen de HR club. Daarom proberen wij ook zo veel mogelijk trainingen te ontwikkelen om onze kennis te delen. Ben jij benieuwd welke trainingen wij geven?

Wie zijn onze HR consultants?

Binnen de HR club hebben wij diverse soorten consultant werken. Zo kan je een onderscheid maken tussen onze HR- en recruitment specialisten. Wij merken dat recruitment echt een bijzonder vak is en ook vraagt voor speciale kwaliteiten, daardoor hebben wij ook speciale recruitmentspecialisten in huis. Daarnaast hebben wij een onderverdeling in junior, medior en senior consultants. Afhankelijk van jouw vraagstuk kunnen wij samen kijken wat het beste bij jou past. Zo kan je bijvoorbeeld een HR medewerker, HR officer, HR adviseur, HR business partner of een HR manager nodig hebben. Ben jij benieuwd naar ons gehele team?