HR advies op maat

Wat doen onze HR adviseurs

Onze HR adviseurs helpen jouw bedrijf bij personeelszaken die door wet- en regelgeving vaak erg complex zijn. Onze HR adviseurs hebben veel ervaring en werken bij diverse klanten op locatie, waardoor er echt verbinding wordt gemaakt met de klant en diens cultuur. Onze HR adviseurs denken oplossingsgericht met jou mee en door ons brede team van HR adviseurs kan je met elk HR vraagstuk bij ons terecht. Heb je nog vragen of wil je nu al meer weten? Neem dan vooral contact met ons op wij kijken graag met jouw mee!

Wat doet de HR club?

De HR club ondersteunt andere bedrijven op het gehele gebied van HR. Onze medewerkers komen bij jou op kantoor zodat ze het bedrijf en de mensen die er werken écht leren kennen. Hierdoor voelen onze consultants als collega’s binnen jouw bedrijf. Daarnaast is onze werkwijze erg flexibel. Je kiest zelf welke van onze diensten je gebruik wil maken en hoeveel uur je hier een HR professional in wil schakelen. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Binnen de HR club geloven wij dat gezondheid, verbinding & trots essentiële onderdelen zijn voor een gelukkig leven. De HR club doet er alles aan om samen geluk te creëren op het gebied van HR binnen jouw organisatie. Onze slogan is niet voor niets ”creating happiness together”.

 

Waarom kiezen voor een HR adviseur van de HR club?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in diverse sectoren hebben onze HR adviseurs de expertise om elke HR uitdaging aan te pakken.
  • Maatwerk Oplossingen: Wij geloven niet in one-size-fits-all. Elke organisatie is uniek en verdient een aanpak die past bij haar specifieke behoeften en doelen.
  • Resultaatgericht: Onze benadering is praktisch en resultaatgericht. Wij streven ernaar meetbare verbeteringen te realiseren in de efficiëntie en effectiviteit van uw HR processen.
  • Betrouwbare Partner: Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw team, altijd beschikbaar om ondersteuning en HR advies te bieden wanneer u het nodig heeft.
  • Klantrelaties: Wij geloven in het bouwen van goede klantrelaties, daarom werken onze HR adviseurs bij jouw op locatie, zodat ze jouw bedrijf echt leren kennen.

Hoe pakken wij HR advies aan?

Bij de HR club denken we met je mee op een manier die bij jou past. Of je nu wilt dat wij het hele HRM-vraagstuk onderzoeken en uitvoeren, of liever samenwerkt met ons of jouw HR-medewerkers, onze HR adviseurs staan voor je klaar. We bieden ondersteuning over het volledige spectrum van HR en kunnen op elk gebied een vraagstuk voor je oplossen.

Of het nu gaat om verzuimbeheer, personeelsadministratie, of een ander HR-onderwerp, onze HR adviseurs benaderen elk vraagstuk op de meest effectieve manier. We ontwikkelen een plan, bespreken de uitgangspunten en onze aanpak met jou, en gaan vervolgens aan de slag. Leg jouw HR-vraagstuk bij ons neer, en onze HR adviseurs zorgen voor een oplossing op maat.

Onze HR consultants

Ben jij benieuwd wie onze HR consultants zijn? Op onze over ons pagina lees je meer over onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn allround inzetbaar, maar hebben natuurlijk ook ieder specialiteiten. Op basis van het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wij welke medewerker goed bij jou zou kunnen passen.