Ondernemer worden

Een toekomst als ondernemer?

Ondernemen is een droom van veel mensen. Een goed idee hebben, maar niet de kennis óf de middelen? Dan kunnen wij jou verder helpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bart Arnts, Ben Tuithof en Peter van den Heuvel. Alle drie al jaren werkzaam als directeur en adviseur voor verschillende bedrijven. Samen hebben wij al meer dan 20 ondernemers begeleid tijdens de opstart van hen bedrijf. We zijn erachter gekomen dat hier onze passie ligt en dat wij hier voorlopig nog in verder willen.

APB staat voor Arnts, Peter Ben en is eigenlijk begonnen als een grapje. Omdat we in samenwerking met de HR Club, toch actief op zoek willen naar een ambitieuze ondernemer, blijven we deze naam gebruiken. Dit hoeft natuurlijk niet de naam van de onderneming voor jouw idee te worden.

Wat is het doel?

Wij zijn op zoek naar jonge, ambitieuze toekomstige ondernemers die een goed idee hebben, maar niet alle kennis of de middelen om het zelf op te gaan zetten. Ons plan is om een pitchdag te organiseren, zodat jij de tijd en ruimte krijgt om jouw bedrijfsidee te pitchen. Wij komen er dan achter waarom jouw idee zo interessant is, wat je van plan bent én hoe je het voor ogen hebt.

Jouw idee kan bestaan uit een plan dat een probleem of vraagstuk oplost, een uniek eigen idee of misschien de kijk op een bestaand bedrijf, product of dienst vanuit jou als ondernemer. Of misschien heb jij wel een beter businessmodel voor een bestaand product of dienst.

Natuurlijk hangt het succes niet alleen af van een goed idee, maar ook van de ondernemer als persoon.

Wat hebben wij te bieden?

Door onze ervaring voor verschillende bedrijven zoals Project Vloeren Nederland, 24 Uurszorgloket, Recore, Bliss, Matchability, Flowfirm, GRØNN, Hil B.v. en nog meer (kijk maar eens op onze LinkedIn profielen), hebben wij genoeg kennis en ervaring om te delen. Wij weten dat het belangrijk is om een goedlopend bedrijfsproces te hebben, succesvol te worden en blijven én hoe je de ROI naar een hoger niveau kan tillen.

Naast kennis, hebben wij ook de financiële middelen om jouw bedrijf van de grond te krijgen en om jouw bedrijf te ontwikkelen tot een succes.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij een uniek idee dat een specifiek vraagstuk of probleem oplost? Óf heb jij een idee dat hét gat in de markt oplost? Ben jij een ambitieus en ondernemend typ? Ben jij HBO+ opgeleid en (bijna) afgestudeerd? Gemotiveerd? Zet jij je volledig in voor jouw business? Wil jij graag geholpen worden? Én van jouw ondernemingsidee een succes maken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Met de kennis, ervaring en expertise van Bart, Ben en Peter, kan jouw bedrijfsidee tot een succes uitgroeien.

Meedoen?

Stuur een mail naar suusje@dehrclub.nl met jouw vragen en idee. We nemen graag contact met je op en vertellen je graag meer.

Op de hoogte blijven?