Accountmanager

Vacature Accountmanager (32-40 uur)

Ben jij een echte sales tijger die uitdagingen niet uit de weg gaat en graag verantwoordelijkheid neemt? Dan zijn we op zoek naar jou! Ons jonge en dynamische bedrijf in Den Bosch zoekt een enthousiaste accountmanager om ons team te versterken.

Over de functie van Accountmanager

Als accountmanager ben je een gedreven teamspeler die nauw samenwerkt met zowel het sales- als marketingteam. Je beheert klantrelaties met enthousiasme en weet nieuwe kansen voor groei te creëren.

Wat ga je doen?

 • Het verwerven van nieuwe klanten door actief prospects te identificeren, relaties op te bouwen met potentiële klanten en hen te overtuigen van de waarde en voordelen van onze producten/diensten;
 • Het genereren van leads, het uitbreiden van het klantenbestand en het vergroten van de omzet door effectieve verkoop- en acquisitiestrategieën toe te passen;
 • Het onderhouden van contact met onze consultants en afstemmen over potentiële opdrachten;
 • Het begeleiden van stagiaires en/of werkstudenten op gebied van sales;
 • Creatieve ideeën bedenken voor acquisitie en het (laten) uitvoeren;
 • Je streeft en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van uitstekende verkoopresultaten.

 

Waarom kiezen voor de functie van Accountmanager?

 • Wij bieden jou een mooi startsalaris tussen de €2800 en €4000 bruto per maand; 
 • Daarbij ontvang je ook een bonusregeling;  
 • Een rol binnen een hecht, ambitieus en enthousiast team van HR Consultants;  
 • Een vrij te besteden opleidingsbudget;  
 • Veel verantwoordelijkheden: jij bent de baas als het gaat om acquisitie en klantrelaties; 
 • Om de maand een georganiseerd team-uitje; 
 • Meedenken in een snelgroeiend bedrijf.
Vrij te besteden opleidingsbudget
€2.800 - €4.000 + bonusregeling
Leuke teamuitjes en activiteiten

Wanneer zijn wij een match?

 • Je beschikt over hbo/wo niveau met opleiding commerciële economie/ABC studie/business innovation;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de dienstverlenende sector als accountmanager;
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
 • Als je met jouw enthousiasme positieve energie weet uit te stralen en anderen weet te inspireren;
 • Je een proactieve doorpakker bent. Je wacht niet af onderneemt direct actie;
 • Je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt: je neemt de verantwoordelijkheid voor je taken en doelstellingen.

Ons sollicitatieproces

Je solliciteert 
Yes! Deze functie is jou op het lijf geschreven, dus je kunt niet wachten om te solliciteren. Hoe doe je dat? Van ons hoef je geen uitgebreide motivatie te schrijven. Stuur jouw cv of LinkedIn met korte toelichting naar werken@dehrclub.nl, dan nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

Het eerste contact 
Na jouw sollicitatie kun je een belletje van ons verwachten. We zullen je een handjevol vragen stellen om je alvast wat beter te leren kennen. Bij een positieve indruk word je direct uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Een eerste kennismaking 
Gedurende de eerste kennismaking leren we elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij vertellen jou alles over ons mooie bedrijf en de functie-inhoud, en jij vertelt ons over jezelf. We zoomen tijdens dit gesprek enerzijds in op jouw werkervaring en/of stages en anderzijds zijn we ook heel benieuwd naar jou als persoon. Natuurlijk kan jij ook al je vragen stellen.

Het tweede gesprek 
Een positief eerste gesprek gehad? Dan word je binnen enkele dagen uitgenodigd voor een tweede gesprek. We vragen je van tevoren om een online assessment te maken die tijdens het gesprek gebruikt zal worden om dieper in te gaan op jouw persoonlijkheid.

Is er een match?
Passen wij helemaal bij elkaar? Dan doen wij jou graag een aanbod! Je ontvangt alle informatie rondom salaris, arbeidsvoorwaarden en het handboek in de mail.

Hierna kun je van start bij onze club! 

Over de HR club

De HR club is een snelgroeiend bedrijf, inmiddels zijn we gegroeid naar een team van 18 mensen waarvan 2 stagiaires. Daarnaast zijn er twee adviseurs binnen het bedrijf die ons ondersteunen bij het reilen en zeilen van de HR club. Dit zijn twee ervaren ondernemers. De HR club ondersteunt en ontzorgt bedrijven op het gehele spectrum van HR. Dit doen we bij de klanten op locatie, zodat we de klant écht leren kennen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je wekelijks bij ons op kantoor werkt en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Hierdoor zijn we een hechte club en verliezen we elkaar niet uit het oog.

Wegens de grote groei zijn wij op zoek naar een aanvulling van ons team. Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan een mailtje naar werken@dehrclub.nl.

Ps. je hoeft van ons geen hele motivatie te schrijven. Jouw CV of LinkedIn met een kleine toelichting is meer dan voldoende.

Op de hoogte blijven?