Ontmoet Linde

Junior HR Consultant

Linde is in april 2023 gestart als Junior HR Consultant binnen de HR club. Na het afronden van haar studie is zij direct bij ons aan de slag gegaan. Deze pro-actieve en energieke topper is een aanwinst voor ons team.   

Wist jij dat dat Linde bij haar thuis altijd Cato wordt genoemd? Linde heeft de opleiding Human Resource Management afgerond op Avans Hogeschool Breda en binnen deze studie heeft ze al verschillende stages gelopen binnen het HR-vak. Daarnaast heeft ze ook al één jaar als intercedent gewerkt. Naast dat Linde werkzaam is binnen de HR club, zorgt ze samen met haar moeder voor alles rondom de HR binnen het bedrijf van haar ouders. Linde heeft voor het HR-vak gekozen, omdat ze het sociaal contact met mensen erg leuk vindt.  

Binnen de HR club is Linde een Junior HR Consultant en houdt ze zich bezig met HR-advies en het ondersteunen van collega’s. Linde vindt het erg fijn om met het jonge dynamische team van de HR club te werken. ‘’Daarnaast is het heel toegankelijk om naar iedereen toe te stappen en is er onderling veel contact en wordt er met elkaar meegedacht over wat er bij klanten gebeurt’’. Linde is zelf ook erg toegankelijk en is altijd in voor een praatje en een grapje, daarnaast luistert ze altijd naar een ander en denkt ze graag mee met haar collega’s. 

Een quote die Linde al haar hele leven bij haar draagt is ‘’het leven moet niet vliegeren maar fladderen’’, je hoeft niet de lijntjes te volgen, maar gewoon het leven volgen en zien wat er komt. Linde ziet haarzelf over tien jaar nog steeds werkzaam in het HR-vak, maar dan meer aan de advies kant. Ze zal dit nog steeds doen in combinatie met het werken in het familiebedrijf, daarbij ziet Linde zichzelf over tien jaar vooral heel gelukkig.  

Linde zit niet graag stil en daarom is ze altijd bezig als ze niet aan het werk is. Ze doet dan het liefste aan sport zoals tennissen en paddelen of gewoon leuke dingen met vrienden en vriendinnen, hierbij kan haar favoriete drankje (gin-tonic) niet ontbreken.