Ontmoet Britt

Junior HR Consultant

Britt, door vriendinnen ook wel Brittje genoemd, is 22 jaar oud en woonachtig in Kaatsheuvel. Ze heeft de Associate Degree opleiding HRM afgerond en gaat naast haar werk als Junior consultant bij de HR club, vanaf september ook de Bachelor HRM in deeltijd volgen.  Bij de HR club is Britt junior HR consultant en zal ze zich bezig gaan houden met alle aspecten van het HR vak, hiermee hoopt ze alle kneepjes van het vak te gaan leren.

Van kleins af aan wil Britt al graag moeder worden. In de toekomst hoopt Britt dan ook op een huisje, boompje, beestje, waarbij ze gelukkig is met het werk dat ze doet en er ook veel plezier en energie kan uithalen.

Op een ideale dag gaat ze in de ochtend even naar de sportschool, daarna rustig wat eten en dan klaarmaken voor een leuke stapavond of festival met haar vriendinnen. Als ze wat gezelligs gaat doen met vriendinnen drinkt ze het liefst een gin-tonic, dit is dan ook haar favoriete drankje om te drinken. Na een paar drankjes komt dan ook haar verborgen talent naar boven namenlijk dansen, althans volgens haar vriendinnen dan.

In haar vrije tijd speelt ze ook graag hockey, dit doet ze in een vriendenteam. Als vriendenteam doen ze ook gezamenlijk veel leuke dingen in het weekend, wat ervoor zorgt dat ze regelmatig op zondag met een kleine kater op het veld staan.

De HR club kernwaarden flexibiliteit en eerlijkheid passen het beste bij Britt. De eerste, omdat ze het belangrijk vind om elkaar tegemoet te komen in elkaars behoeften. De tweede, omdat ze zelf altijd eerlijk en recht toe recht aan is naar andere en dit verwacht ze dan ook terug. Een grote beweegreden van Britt om bij de HR club te gaan werken is de flexibiliteit en de ruimte die de HR club biedt om te leren, daarbij was er ook direct een klik en een goed gevoel aanweizg. Wat het werk voor haar zo leuk maakt is dat er geen dag hetzelfde is en er zomaar weer iets kan gebeuren.