Over de HR club

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie die zich toelegt op het ondersteunen en adviseren van bedrijven in alle facetten van HR. Ons unieke aanpak? We werken direct bij onze klanten op locatie, wat ons in staat stelt om hun bedrijf van binnenuit te begrijpen. Ook vinden wij dat teamverbinding van onschatbare waarde is. Daarom zorgen we ervoor dat onze consultants wekelijks bij ons op kantoor werken en organiseren we diverse leuke teamuitjes. Dit versterkt onze hechte band met het team en zorgt ervoor dat we altijd op één lijn blijven.

Bij de HR club omarmen we de slogan ‘creating happiness together’. Wij geloven sterk dat gezondheid, verbinding en trots de basis vormen voor een gelukkig leven. Onze passie ligt in het samen creëren van geluk door een cruciale rol te spelen in het HR-landschap van organisaties. Daarom koesteren wij flexibiliteit, ontwikkeling, een persoonlijke benadering, eerlijkheid en deskundigheid als onze kernwaarden.

Benieuwd naar ons team? Bekijk hier wie er allemaal bij de HR club werkt.

Missie, visie en kernwaarden

‘Creating happiness together. ‘

Onze missie

De missie van de HR club is erop gericht om gezamenlijk geluk te bevorderen door een actieve rol te spelen op het gebied van HR binnen organisaties. Wij streven naar deze missie aan de hand van drie kernwaarden die een essentiële rol spelen voor de HR club.

 • Gezondheid: De HR club zet zich in door aandacht te besteden aan zowel de mentale als fysieke gezondheid van de medewerkers binnen een organisatie.
 • Verbinding: Wij leggen verbindingen tussen ondernemers, personeel en HR, waardoor een harmonieuze samenwerking ontstaat.
 • Trots: Trots wordt gerealiseerd door medewerkers in hun kracht te zetten, wat resulteert in werknemers die trots zijn op hun werk en ondernemers die trots zijn op hun bedrijf.

Onze visie

De visie van de HR club is ‘Creating happiness together’, oftewel, ‘samen geluk creëren’. Dit is ook de slogan van de HR club. Dit houdt in dat de HR club voor alle klanten een gezonde werkomgeving en een passende functie wil realiseren. Dit doen we door de eerdere genoemde waarden gezondheid, verbinding en trots te implementeren in het bedrijfsleven.

De HR club, opgericht door Lincy & Suusje, is ontstaan vanuit het besef dat met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt het cruciaal is om meer aandacht te besteden aan personeelszaken. Hoewel de HR-afdeling hierin een centrale rol speelt, merken we vaak dat dit aspect bij organisaties lager op de prioriteitenlijst staat of dat er te weinig personeel beschikbaar is voor HR-taken. Vanuit deze inzichten en visie is de HR club opgericht, met als doel bedrijven te ondersteunen bij het aantrekken en behouden van personeel. De HR club biedt veelzijdige HR-ondersteuning, waardoor onze organisatie flexibel inzetbaar is

Onze kernwaarden

Onze vijf kernwaarden vormen het hart van onze werkwijze en zijn leidend zijn in onze relaties met klanten en medewerkers.

 • Flexibiliteit: We passen ons aan de behoeften van onze klanten en elkaar aan, met de flexibiliteit die nodig is voor groei.
 • Ontwikkeling: We streven voortdurend naar groei en helpen bedrijven hetzelfde te doen.
 • Persoonlijk: Ieder individu en elk bedrijf is uniek. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke benaderingen en werken we ter plaatse bij jouw locatie.
 • Eerlijkheid: We zijn direct en eerlijk, zelfs als de boodschap moeilijk is.
 • Deskundigheid: We bieden deskundig advies en maken gebruik van al onze kennis binnen de HR Club om jouw succes te ondersteunen.

 

Bij de HR Club staan we klaar om jou te ondersteunen in het creëren van een gelukkige, gezonde, en trotse werkomgeving. Samen creëren we geluk.

Historie de HR club

De HR club, opgericht door Lincy & Suusje. Hoe de HR club is ontstaan? Wij zagen in dat het door de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker is om aandacht te besteden aan je personeel. De HR afdeling speelt hier een grote rol in. Je ziet vaak dat dit een ondergeschoven zaak is bij bedrijven of dat ze handjes te kort hebben op de HR afdeling. Vanuit dit oogpunt hebben wij de HR club opgericht, om bedrijven te helpen met het aantrekken en behouden van personeel. Wij ondersteunen op het gehele gebied van HR en zijn daardoor breed inzetbaar. Ben jij benieuwd naar onze werkwijze, lees dan snel verder.

Onze Werkwijze

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Onze medewerkers werken bij jou op kantoor. Hierdoor leren onze medewerkers jouw bedrijf echt kennen en worden ze écht collega’s van jouw medewerkers. Daarnaast bepaal je bij ons zelf van welke diensten je gebruik wilt maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt kan het zijn dat je iemand nodig hebt die de gehele HR gaat doen. Wellicht heb jij al een HR afdeling, maar mist er nog een specialisme zoals employer branding. Ook bepaal jij zelf hoeveel uur jij onze professional nodig hebt. Bijvoorbeeld iemand die een halve dag per week komt helpen bij de personeelsadministratie of iemand die vier dagen in de week komt helpen met de werving & selectie. Jij bepaalt, wij ontzorgen!

Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van HR. Zo werken we mee, geven we advies en trainen we over alle aspecten van human resources waarbij onze consultants zowel specialistisch als in de breedte ingezet kunnen worden.

Hoe werken wij?

 • Met flexibele contracten: jij zet ons in wanneer en voor hoeveel uur jij ons nodig hebt.
 • Bij jou op kantoor: Op deze manier krijgen we een diepgaand inzicht in jouw bedrijf en kernwaarden, waardoor we samen kunnen ontdekken hoe we mensen op een waardevolle manier gelukkig kunnen maken.
 • Zonder fee: jij betaalt voor wat wij doen, op basis van een uurtarief. Dat is wel zo eerlijk.
Bij jou op kantoor
Jij bepaalt welke diensten
Jij bepaalt hoeveel uur

Op de hoogte blijven?